avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate gabyo

Activitate gabyo

Suntem in proces cu un proprietar rau platnic. Blocul nostru are 2 scari pe o strada si 2 scari pe alta strada. In actiunea inaintata proprietarului rau platnic am tracut adresa sa la una din strazi si am constatat ulterior din actul de proprietate ca adresa imobilului este pe cealalta strada. Cum as putea repara aceasta greseala?
Ne judecam de peste un an cu un rau platnic. Intre timp s-au strans mai multe luni de intretinere neplatita, luni care nu au fost prinse in actiunea din instanta initiala. Cum am putea adauga sumele noi aparute fara a formula o actiune judecatoreasca noua?
Avem in asociatia noastra o garsoniera proprietate a unui cetatean german. Fostul proprietar locuieste de ani de zile in garsoniera fara sa plateasca intretinerea. Am actionat in judecata proprietarul (german) fara niciun rezultat. Am somat proprietarul la adresa din actul de proprietate, dar nu a fost gasit, iar in timp, dosarul s-a perimat. Cum s-ar putea rezolva acest caz pentru a recupera cheltuielile de intretinere?