avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de proprietari situata pe doua strazi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari situata pe doua strazi

Suntem in proces cu un proprietar rau platnic. Blocul nostru are 2 scari pe o strada si 2 scari pe alta strada. In actiunea inaintata proprietarului rau platnic am tracut adresa sa la una din strazi si am constatat ulterior din actul de proprietate ca adresa imobilului este pe cealalta strada. Cum as putea repara aceasta greseala?
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 18:33, 11 Aprilie 2011
Buna dimineara,
Si noi am patit la fel cu un cetatean... Avem o situatie gen strada este de fapt Aleea Basarabi, pe cand omul statea pe str. Basarabi, in rest totul era bine... In sfarsit, a avut loc procesul, l-am castigat, am investit, ce mai, tot tacamul. Singurul care a observat greseala a fost avocatul omului (la contestarea executarii silite). Am fost nevoiti sa refacem tot procesul... Nici acum nu stiu cine a gresit, noi sau avocatul, ce mai conteaza...
Deci, daca sunteti in timpul procesului, cred ca s-ar putea face rectificarea - treaba este a avocatului vostru sa se ocupe de faza aceasta, eventual presedintele as. prop. daca nu aveti avocat, face rectificarea oficiala - cu oarece explicatii, acolo...
Daca treaba este terminata, s-ar putea sa patiti ca noi, sa refaceti totul de la capat. Succes!
Solicitati instantei sa ia act de eroarea materiala existenta privitor la domiciliul reclamatului,solicitand totodata ca in incheierea de sedinta sa se consemneze adresa corecta .
Un cadastru cu amplasarea blocului(scarilor),din care rezulta am plasarea blocului,va rezolva totul,daca s-a trimis citatia pe alta adresa,paratul poate sa nu se prezinte;daca ati mentionat ca sta pe adresa pe care e inregistrat blocul,la furnizori,sau adresa pe care e inregistrat la infintarea asociatiei de proprietari,iar el are act de proprietate,sau in BI,pe alta strada,faceti rectificarea ,altfel e vid de procedura.
scrichy a scris:

paratul poate sa nu se prezinte;daca ati mentionat ca sta pe adresa pe care e inregistrat blocul,l

Paratul nu poate fi citat decat la adresa pe care este inregistrat blocul,in evidentele caruia a acumulat restanta,pentru a carei recuperare,asociatia de proprietari a inteles sa formuleze actiune in instanta
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2011
goe_07, utilizator
@goe_07
Eronat,se trimite pe adresa apartamentului,dar in multe cazuri,paratul are cu totul alta adresa,in cazul cand are mai multe locuinte,adresa de spatiu de pe buletin poate fi alta.
Se poate trimite si acolo o citatie,in paralel,daca se solicita in instanta,e la latitudinea judecatorului,specificandu-se mentiunea respectiva.

Alte discuții în legătură

Recuperare datorii rau platnici Daniel Gabor Daniel Gabor Buna, Exista in bloc 2 proprietari rau platnici. Datoria acumulata este in jur de 7.000 lei, bani suportati de restul proprietarilor pentru plata ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari ,,3'' BullTerrier77 BullTerrier77 Buna ziua. O asociatie de proprietari, ---acesta avand un singur administrator , un singur presedinte, un singur comitet?--- poate avea in componenta mai multe ... (vezi toată discuția)
Oprirea apei la asociatia de proprietari lenny lenny Buna, In blocul in care stam sunt foarte multi restantieri si am primit deja a doua notificare ca se va taia apa la tot blocul daca nu se recupereaza ... (vezi toată discuția)