avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de proprietari situata pe doua strazi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari situata pe doua strazi

Suntem in proces cu un proprietar rau platnic. Blocul nostru are 2 scari pe o strada si 2 scari pe alta strada. In actiunea inaintata proprietarului rau platnic am tracut adresa sa la una din strazi si am constatat ulterior din actul de proprietate ca adresa imobilului este pe cealalta strada. Cum as putea repara aceasta greseala?
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 18:33, 11 Aprilie 2011
scrichy a scris:

in multe cazuri,paratul are cu totul alta adresa,in cazul cand are mai multe locuinte,adresa de spatiu de pe buletin poate fi alta.

Aveti perfecta dreptate,posibilitati sunt multiple
Esenta consta ca in actiune ,reclamanta asociatia de proprietari are obligatia sa mentioneze domiciliul proprietarului unde acesta a acumulat restante,indiferent de locul unde locueste acesta in fapt
Ca presedinte de asociatie de proprietari ,am avut astfel de situatii neplacute ,iar in actiunile adresate instantei ,pentru recuperare restante,am precizat apartamentul din cadrul asociatiei de proprietari unde acesta s-a inregistrat cu restante.
Aveti dreptate. Asociatia de proprietari care initiaza actiunea poate face si mentiunea ca proprietarul are si alta adresa - daca stie, daca nu, toate citatiile se trimit numai pe adresa ap. in cauza.
Am observat ca depinde si de cum isi face serviciul salariatul postei. Unii arunca citatia in cutia postala si daca eventual chiriasul are chef, comunica proprietarului ca are o citatie, dar daca el este cauza debitului, este clar ca proprietarul se trezeste la un moment dat falit; in cazul postasului nostru, asta "da prin bat" si nu se lasa pana nu te gaseste sa-ti inmane personal citatia. Stie el ceva...
Cum spuneam, de obicei asociatia are informatiile necesare de adresa de domiciliu a proprietarului, eventual un nr. de telefon.
Adam Grecu a scris:

Cum spuneam, de obicei asociatia are informatiile necesare de adresa de domiciliu a proprietarului, eventual un nr. de telefon.

Pentru preintampinarea oricaror evenimente,unele neplacute,asociatia noastra avand in vedere ca detine apartamente a caror proprietari lucreaza in alte tari,sau care sunt permanent inchiriate,pentru o buna comunicare ,cu scopul solutionarii rapide si in mod amiabil a oricaror posibile evenimente detinem numere de telefon sau persoane care pot fi contactate ,care asigura accesul in apartament si care achita in termen obligatiile de intretinere
Pot plusa ca la poker,blocul meu are 3 scari pe 3 strazi,la mine pe sc 2,o locatara are adresa din buletin -sc 2 ,iar strada e cea de la scara 1,asa a primit de la fostul ICRAL repartitia si cand a cumparat era deja tardiv,pe buletin i s-a trecut adresa care era pe repartitie,respectiv adresa din contractul de inchiriere,pe care il avea la vremea respectiva:D
Da ,nu este caz singular
Exista si situatia de imobil in forma de potcoava ,cu mai multe scari,proprietarii de pe scara A,avand adresa diferita fata cei de pe scara B,diferita fata de cei de pe scara D ,dar toti fac parte dintr-o singura asociatie de proprietari ,cu un singur CUI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorii rau platnici Daniel Gabor Daniel Gabor Buna, Exista in bloc 2 proprietari rau platnici. Datoria acumulata este in jur de 7.000 lei, bani suportati de restul proprietarilor pentru plata ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari ,,3'' BullTerrier77 BullTerrier77 Buna ziua. O asociatie de proprietari, ---acesta avand un singur administrator , un singur presedinte, un singur comitet?--- poate avea in componenta mai multe ... (vezi toată discuția)
Oprirea apei la asociatia de proprietari lenny lenny Buna, In blocul in care stam sunt foarte multi restantieri si am primit deja a doua notificare ca se va taia apa la tot blocul daca nu se recupereaza ... (vezi toată discuția)