avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de proprietari ,,3''
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari ,,3''

Buna ziua. O asociatie de proprietari, ---acesta avand un singur administrator , un singur presedinte, un singur comitet?--- poate avea in componenta mai multe blocuri de locuinte???? Daca DA, atunci exista un numar maxim, de blocuri, apartamente, ......???? Va multumesc frumos, anticipat.
Cel mai recent răspuns: BullTerrier77 , utilizator 20:22, 18 Iulie 2012
Nu mai multe blocuri, poate avea mai multe scari.
Vedeti Legea 230/2007 Art.3.
Normele in vigoare impun ca reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele acesteia,repectiv membru proprietar in cadrul asociatiei
In cazul expus de dvs este greu de crezut ca cetatean roman detine domiciliul stabil in trei imobile distincte,astfel incat sa fie mandatat in calitatea de presedinte la toate cele 3 imobile
Deci sa va expun situatia reala: Asociatia noastra de proprietari , este ,,denumita'' cam asa ---Asociatia de Proprietari Bloc1, Sc.1 Bloc 2, Sc. 2.--- Chiar si pe actele de identitate ale proprietarilor scrie foarte clar, in functie de blocul in care locuiesc: Bloc 1 sau Bloc 2!! Cu toate ca blocul 1 are o singura scara, iar blocului 2 ii lipseste scara 1, avand o singura scara care se numeste scara 2!!!! Dar sunt blocuri distincte, Blocul 1 si B;locul 2!!! Nu stiu ce sa mai cred. Sper sa ma fi facut inteles.
Nu ati inteles dumneavoastra, NU ,amestecati merele cu perele, daca sunt 2 asociatii trebuiesc 2 presedinti, doua comitete si puteti avea un singur administrator cu doua gestiuni TOTAL separate si foarte bine verificate.
Presedintele de la scara 1 care este asociatie separata nu poate lua decizii si pentru cei de la scara 2, iar cei din comitetul de la scara 1 nu pot decide ce este bine pentru cei de la scara 2.
Acum ati inteles?
LEGEA 230/2007 si HG 1588/2007!!!
Buna seara. Am citit legea si sincer cred ca asociatia noastra nu este ,,in regula'',.. cum este constituita.Nu vreu sa fiu insistent, dar pe stampila asociatie noastre de proprietari scrie, ---ASOCIATIA DE PROPRIETARI Bloc 1. Sc. 1 Bloc 2. Sc. 2---..... si dupa care adresa(strada), localitatea si sectorul. Atat. Stampila este de forma rotunda, Deci pe exterior (pe rotund, SUS) scrie ASOCIATIA DE PROPRIETARI, (pe rotund, jos), BUCURESTI SECTORUL....SI NUMELE STRAZII. Nu stiu ce sa mai zic. Dumneavoastra??? Sincer va multumesc inca odata, frumos pentru intelegere..... Daca imi permiteti , totusi mai astept inca un raspuns de la dumneavoastra..
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2012
BullTerrier77, utilizator

Alte discuții în legătură

Aderare la asociatia de proprietari cretuadrian cretuadrian Buna ziua, In complexul nostru a fost infiintata asociatia de proprietari pe 10 blocuri, intre timp au mai fost construite cateva blocuri. Cum pot adera ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre asociatii de proprietari MrV MrV Buna ziua tuturor, Am cateva intrebari pentru comunitatea avocatnet. Stiu ca unele din intrebari au raspunsul pe forum, alte raspunsuri nu le-am gasit. In ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie proprietari danadom38 danadom38 Este posibil ca doua blocuri vecine,sau mai multe... (care fac parte dintr-un complex rezidential)sa se constituie intr- o singura asociatie de proprietari ? (vezi toată discuția)