avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Activitate palifa

Activitate palifa

Răspuns la discuția E infractiune sau nu?
Multumesc de info. Mi se parea oarecum imposibil sa faca asta un POS.
@ibn - Totusi o eventuala plangere trebuia sa aiba loc pana acum si sa fiu si contactat, nu?

Multumesc CHKa de sfaturi, voi tine cont.
nu as pune problema in felul asta..:(

sa inteleg ca nu se complica nimeni pe urma?

Mulțumesc de sfat.

Sunt curios dacă ei cei de la magazin ar putea escalada situația , deoarece nu as dori sa primesc citații sau alte lucruri de genul.

Personalul magazinului are voie sa folosească datele de pe card pentru a ma legitima și a se discuta ulterior cu poliția? Sau ar fi trebui sa se întâmple totul atunci pe loc?

gi-jane2 a scris:

Tratati-va infectia si nu veti mai avea probleme

Scop-infecție urinară
Loc- in magazin
Durata - in repetate rânduri

Doar am fost avertizat de un portar sa nu mai fac asta și mi-a fost vizualizat bonul de plata.
Nu am fost legitimat de absolut nimeni , se poate crea un caz pe aceasta situație?

gi-jane2 a scris:

Scopul, locul, durata...astea fac diferenta.

Se considera infractiune daca ti-ai atins organul genital prin pantaloni fara ca acesta sa fie expus?
Răspuns la discuția Ultraj contra bunelor moravuri
Salut, pana la urma s-a mai intamplat ceva? ai primit vreo citatie acasa? amenda?

dani2123 a scris:

Mai am o intrebare daca se poate .
Daca aveau dovezi altele decat declaratiile agentilor si poate acel martor de care nu am auzit sau vazut ca as fi comis fapta de care sunt acuzat nu trebuia sa fiu amprentat , fotografiat , poate si retinut si toate cele ?
Tot ce sa intamplat este ca am dat eu o declaratie si am fost trimis acasa si instiintat ca dosarul a fost trimis la parchet.

Prin asigurați-va apărarea va referiți la a apela la un avocat încă de pe acum?

Exista posibilitatea sa fiu arestat următoarele zile? Polițistul mi-a dat de înțeles sa am grija pe viitor ca următoarea data ma saltă direct.

Pot fi simple afirmații sau exista și varianta ca probele sa nu constituie infracțiunea și astfel sa se renunțe la urmărirea penală?
Buna ziua domnule avocat.

Am rugamintea sa ma ajutati cu o informatie.
Saptamana trecuta am iesit sa cumpar paine , la un moment dat (recunosc am gresit) m-am scarpinat in zona organelor genitale, asa cum am si declarat vazandu-se partial organele genitale. In momentul acela dintr-un taxi a coborat o doamne impreuna cu nepoata ei minora. Moment in care a inceput sa tipe si sa ma loveasca spunand ca ma masturbez in fata lor. M-am aparat sustinand ca nu este vorba de asa ceva si mi-am cerut iertare. Doamna a sunat la politie, am asteptat politia impreuna apoi am mers la sectie. Cei de la Politie au mers si au verificat camerele video de la un magazin din apropiere , pe camere nu reiese ca m-as fi masturbat in fata lor dar in acelasi timp se vede cum as fi atins zona genitala dar fara anumite miscari. Mi s-a facut plangere penala de catre doamna respectiva iar in momentul acesta sunt suspect de ultraj contra bunelor moravuri. Politistul mi-a comunicat ca pot pleca acasa si ca voi fi sunat zilele urmatoare.

1. Va rog sa imi spuneti in ce situatie sunt acum si cum s-ar putea agrava situatia.
2. Nu am antecedente penale de nici un fel.
3. Doar pe baza celor 2 martore se poate intenta o urmarile penala?
4. Politia poate sa considera ca acuzatia nu este una fondata si pot fi achitat fara a se incepe o urmarire penala?

Va multumesc!