Am rugamintea sa ma ajutati cu o informatie.
Saptamana trecuta am iesit sa cumpar paine , la un moment dat (recunosc am gresit) m-am scarpinat in zona organelor genitale, asa cum am si declarat vazandu-se partial organele genitale. In momentul acela dintr-un taxi a coborat o doamne impreuna cu nepoata ei minora. Moment in care a inceput sa tipe si sa ma loveasca spunand ca ma masturbez in fata lor. M-am aparat sustinand ca nu este vorba de asa ceva si mi-am cerut iertare. Doamna a sunat la politie, am asteptat politia impreuna apoi am mers la sectie. Cei de la Politie au mers si au verificat camerele video de la un magazin din apropiere , pe camere nu reiese ca m-as fi masturbat in fata lor dar in acelasi timp se vede cum as fi atins zona genitala dar fara anumite miscari. Mi s-a facut plangere penala de catre doamna respectiva iar in momentul acesta sunt suspect de ultraj contra bunelor moravuri. Politistul mi-a comunicat ca pot pleca acasa si ca voi fi sunat zilele urmatoare.
1. Va rog sa imi spuneti in ce situatie sunt acum si cum s-ar putea agrava situatia.
2. Nu am antecedente penale de nici un fel.
3. Doar pe baza celor 2 martore se poate intenta o urmarile penala?
4. Politia poate sa considera ca acuzatia nu este una fondata si pot fi achitat fara a se incepe o urmarire penala?
Din cate inteleg, s-a inceput up in rem sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri.
Se vor administra probe si in final se va dispune o solutie.
Asigurati-va apararea.
Injurii
aacris
am adus injurii unui politist deoarece m-a tras din masina mea personala unde dormeam,eu m-am speriat si de aceea am reactionat asa.,ce pot pati?el mi-a facut ... (vezi toată discuția)
Scarbos
ioana muresan
buna ziua.la noi in oras,este un tip care se tot masturbeaza prin statii si prin parcuri,vine,se pune langa mine,sau alte fete,si scoate si se masturbeaza.nu ... (vezi toată discuția)