avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... scarbos
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

scarbos

buna ziua.la noi in oras,este un tip care se tot masturbeaza prin statii si prin parcuri,vine,se pune langa mine,sau alte fete,si scoate si se masturbeaza.nu pot sa plec din statie,trebuie sa astept autobuzul.ma duc mai incolo dar vine dupa mine.si-o scoate si le-o arata la fete.lumea nuz zice nimic.cum poate fii pedepsit,acest obsedat.intr-adevar,nu face reu fizic nimanui,e pasnic,dar e scarbos ce face.i-am zis odata du-te de aici si sa dus.de atunci nu mai vine langa mine.dar merge langa altele.ce lege intervine aici?sunt majora,dar sunt si minore prin statie,mai mereu.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:54, 11 Iunie 2010
Trebuie sa anuntati gardienii publicii care sunt prin zona. Normal fapta individului s-ar putea incadra si in sfera penala si ar putea constitui infractiunea de coruptie sexuala deoarece sunt si persoane minore care pot vedea actele individului.Insa el poate fi si amendat contraventional , poate este cumva speriat de legi, chiar daca are probleme psihice.
Este fapta unei persoane care, in public savarseste acte sau gesturi, profereaza cuvinte ori expresii sau se deda la orice alte manifestari prin care se aduce atingere bunelor moravuri sau se produce scandal public ori se tulbura linistea si ordinea publica.
Încadrare juridica.
Art. 375 Ultrajul contra bunelor moravuri
Fapta persoanei care, in public, expune sau distribuie fara drept imagini ce prezinta explicit o activitate sexuala, alta decat cea la care se refera art. 374, ori savarseste acte de exhibitionism sau alte acte sexuale explicite, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.
In urma denuntarii faptei se iau masurile prevazute de codul penal:
Internarea medicala – art. 114 Cod penal
- se ia impotriva faptuitorului;
- cand acesta prezinta pericol social;
- cauza pericolului este determinata de faptul ca faptuitorul este bolnav mintal sau toxicoman;
- masura se ia pana la insanatosirea persoanei impotriva careia s-a dispus masura.
L.C.

am inteles ca pentru coruptie sexuala.trebuie plangere prealabila.eu il cunosc din vedere pe tip,e subinspector la politia de frontiera,si mi se pare perfect normal,in afara de fapta socanta pe care o face.are prieteni inteligenti si e rspectat.ce ciudatenie de om.
ioana muresan a scris:

am inteles ca pentru coruptie sexuala.trebuie plangere prealabila.eu il cunosc din vedere pe tip,e subinspector la politia de frontiera,si mi se pare perfect normal,in afara de fapta socanta pe care o face.are prieteni inteligenti si e rspectat.ce ciudatenie de om.

Nu inteleg prea bine, detaliati... daca este lucrator la politia de frontiera adresativa si conducerii,etc
Succes!
Ultima modificare: Vineri, 11 Iunie 2010
Constantin Alexandru Radu, Consilier juridic
il cunosc din vedere,si stiu si unde locuieste,caci m-am interesat.

Alte discuții în legătură

Coruptie sexuala? andrei888 andrei888 buna seara.am savarsit o fapta.urind in boscheti,doua fete s-au holbat la mine(minore)vazand ca se uita,am inceput sa ma masturbez.acestea au fost interesate ... (vezi toată discuția)
Limita dintre insulta si dreptul la opinie saaaaaaaaapoiii saaaaaaaaapoiii Unde este limita dintre opinie si insulta? Ca de ex, daca zic \\"politia lucreaza mana in mana cu infractorii\\" ... e dreptul meu la parare? si daca-i zic ... (vezi toată discuția)
Evacuare proprietar scandalagiu la bloc CYBORG CYBORG Buna ziua! As vrea sa stiu daca poate fi evacuat-prin intermediul parchetului etc.-un proprietar la bloc, scandalagiu,periculos.Sunt mai multi locatari ... (vezi toată discuția)