buna ziua.la noi in oras,este un tip care se tot masturbeaza prin statii si prin parcuri,vine,se pune langa mine,sau alte fete,si scoate si se masturbeaza.nu pot sa plec din statie,trebuie sa astept autobuzul.ma duc mai incolo dar vine dupa mine.si-o scoate si le-o arata la fete.lumea nuz zice nimic.cum poate fii pedepsit,acest obsedat.intr-adevar,nu face reu fizic nimanui,e pasnic,dar e scarbos ce face.i-am zis odata du-te de aici si sa dus.de atunci nu mai vine langa mine.dar merge langa altele.ce lege intervine aici?sunt majora,dar sunt si minore prin statie,mai mereu.
un politist mi-a spus,ca trebuie prins in flagrant,si chiar si asa,e foarte greu de probat,daca nu sunt martori.eu zic ca totusi ceva ar trebuii sa se faca.de aceea am apelat pe acest forum.sper sa ma puteti ajuta
nu mi-au acceptat plangerea.si e foarte precaut.sta cate minutele si pleca.trebuie urmarit,numai asa ar putea fi prins.cand am sunta la politit,mi-a raspuns o femeie,si cand i-am spus ce se intampla,mi-a raspuns ``si ce vrei?sa ,ma duc sa-l ajut?``altadata un barbat ``mai e acolo individul? eu:nu, ``atunci sunatine cand va fii``.crede ca trebuie sa ma obisnuiesc,ca un tip vine si face asta zilnic.art trebuii cred ca sa mai vina cateva fete cu mine,dar pe ele nu le intereseaza.am vazut eleve care se holbau la organul sau si se minunau si radeau,parca bucuroase.
Formulati plangere penala sub aspectul ultrajului contra bunelor moravuri, la Inspectoiratul General al Politiei de Frontiera ,cu sediul in Bucuresti si la Inspectoratul Judetan de Politie,iar cei de acolo trebuie sa depuna toate demersurile judiciare pentru a-l surprinde asupra faptului
Coruptie sexuala?
andrei888
buna seara.am savarsit o fapta.urind in boscheti,doua fete s-au holbat la mine(minore)vazand ca se uita,am inceput sa ma masturbez.acestea au fost interesate ... (vezi toată discuția)