Buna ziua
Am si eu o problema in urma cu cateva zile intr-un campus din bucuresti stateam jos pe iarba si au venit doi agenti de paza care au spus ca au primit reclamatie de la o persoana ca fac gesturi obscene sau sexuale si m-au agresat fizic eu in acel moment am sunat la 112 a venit politia am fos dus la sectie pentru declaratie si mi s-a deschis dosar pentru ultraj contra bunelor moravuri si l-am intrebat pe cel care mi-a luat declaratie daca am nevoie de avocat si a zis ca nu si a zis ca in cel mai rau caz daca sunt gasit vinovat pot sa primesc o amenda ce trebuie sa fac mai ales ca nu este nimic adevarat din ce au zis agentii de paza si nici nu stiu cine este mortora pr care au adus-o ei.
Eu am dat declaratie despre ce sa intamplat si am primit un proces verbal care scrie asa.
proces verbal de aducere la cunostinta a calitatii de suspect a faptei/lor a incadrarii juridice a acesteia/ora a drepturilor si obligatiilor procesuale .
in prezent are calitatea de suspect cu privire la savarsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri prev. de art. 375 din codul penal constand in aceea ca: in data de .... in jurul orei de ... numitul .... a fost depistat de catre politistii de siguranta publica imediat dupa ce acesta s-a ... intr-un loc public provocand indignarea trecatorilor.
Problema este ca eu nu am facut nimic stateam jos pe iarba cu o sticla de apa cand au venit agentii de paza ai campusului si au inceput sa ma injure si agreseze fizic sustinand ca o persoana a facut reclamatie ca eu faceam .... si atunci eu am sunat la 112 si mai departe nu stiu nimic de nici un martor sau ce dovezi au in afara de declaratia lor.
Daca s-a dispus ca up se se desfasoare in continuare si fata de dvs, inseamna ca există probe din care să rezulte bănuiala rezonabilă că ati săvârşit fapta pentru care s-a început urmărirea penală in rem.
Eu v-am intrebat daca acuzatiile sunt reale, vad ca nu raspundeti...
Ar trebui sa va asigurati apararea.
Acuzatiile nu sunt reale adica eu nu am facut ce au zis agentii de paza dar ei sustin ca au un martor care a declarat ca m-a vazut facand asa ceva eu nu am vazut nici un martor .
Plus ca am fost agresat fizic si verbal de agentii de paza
deci ce trebuie sa fac ?
Posibila talharie
bercea1
Buna ziua,
intr-un club de noapte am fost rugat de catre agentii de paza sa scot tot ce am in buzunare pentru o perchezitie sumara. Dupa ce m-am conformat ... (vezi toată discuția)