avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Activitate Sorin27s

Activitate Sorin27s

Buna ziua!
Lucrez in cadrul administratiei locale ca personal contractual. Problema mea este ca pe langa fisa mea de post, superiorii doresc sa ma imputerniceasca ca si arhivar in cadrul institutiei, fiinca colegul de pe acel post si-a suspendat contractul pentru o perioada de 2 ani.
As dori sa stiu daca este normal ca o singura persoana sa indeplineasca doua fise de post simultan?

Tin sa precizez ca nu sunt persoana care-l inlocuia in mod normal cand acesta isi lua concediu de odihna.

Va multumesc!
Buna ziua! Am o problema cu un furnizor de uși. Am comandat ușile 26.10.2019 plătind avans, prin decembrie m-a suna c-au venit și dacă as putea sa mai achit o parte din bani, fiindca mi s-a parut de incredere am mai achitat o parte din bani prin transfer bancar cu mentiunea la transfer plata 2/3.

Pe data de 29.02.2020 ajunge cu usile la domiciliul meu, a intarziat cu motivatia ca i s-a stricat duba si n-are cum sa ajunga cu ele la mine ( suntem din judete diferite eu din Vaslui iar dansu din Iasi). La insistentele mele acesta trimite produsele prin FanCourier pe data mai sus mentionata. Patronul firmei asteapta curierul in fata blocului, el face receptia de la curier si tot el ridica produsele in apartament, urmând ca a 2-a zi sa vina un montator din partea firmei lui (am achitat si montaj).

Montatorul când desface pachetele constata ca sunt 4 din 5 foi de usi defecte (zgariate si una lovita), lipseste un toc si clantele. constatand toate aceste lucruri l-am sunat imediat pe furnizor si am cazut de comun acord sa se monteze provizoriu foile de usi defecte urmand ca aceste sa fie schimbate intr-un timp rezonabil (am fost de acord cu aceasta varianta pentru a putea locui in apartament, cel putin la baie era nevoie). Nu am facut receptia lucrarilor si nici n-am platit ultima transa de bani, lucru care am zis ca-l facem la rezolvarea problemelor.

Il astep pana pe data de 15.06.2020, data in care fac plangere la ANPC si nici azi 26.07.2020 nu am primit raspuns de la ei. I-am sunat sa le zic ca au depasit termenul de 30 de zile si nici instiintare de prelungire de 15 zile nu mi-au facut, singurul raspuns primit de mine a fost ca nu a raspuns factorul economic la adresa.

Ce as mai putea face sa rezolv problema?
Răspuns la discuția Cineva mi-a avariat masina.
Va multunesc pt. raspunsurile promte. Problema e ca am fost credul si n-am chemat politia, deci n-am PV.
Buna ziua! Am o problema și as vrea sa știu cum sa procedez.
In dimineața zilei de 8 octombrie îmi parchez mașina in fata blocului unde locuiesc și ma duc la servici (am dormiți la părinti), doresc sa precizez ca nu era nici un fel de semn avertizare ori perimetru care sa-mi deie de inteles ca se vor face lucrari la acoperis.
In jurul orei 15 ma suna un vecin ca a cazut tigla pe masina. Ajung la masina muncitorii vinovati erau de fata si vine patronul, ma inteleg cu acesta sa ma interesez de costul reparatiei si sa-i spun pretul. Ii transmit pretul si-mi spune sa o bag in service ca-mi va aduce banii, il las in pace pana in ziua cand trebuie sa ridic masina, nesalvand numarul meu mi-a raspuns si a zis ca nu e in judet dar imi va trimite prin cineva banii.
Desigur scot masina din service pe banii mei si tot insist la acesta dar nu raspunde.
Ce pot face? Va rog sa ma ajutati cu un sfat.