Saptamana trecuta a venit presedintele de asociatie la mine pt a-i semna aprobarea de a pune reclama pe peretele exterior al blocului, pe partea unde am si eu cele doua balcoane ale apartamentului. Nu am fost de acord, nu am semnat, iar presedintele mi-a spus ca si fara semnatura mea reclama tot va fi pusa.
Astazi, au venit cu reclamele, au pus deja pe jumatate din perete, urmand sa puna si pe cealalalta jumatate unde am eu apartamentul.
Aproape 90% din locatari au semnat deoarece aici intretinerea la 2 per/2camere este de 900 ron vara si presedintele le-a spus ca acei 7e/mp pe care ii va lua pt spatiul publicitar vor intra la intretinere.
Am vorbit cu administratorul si a spus ca el nici nu stia ca se vor pune reclame pe peretele blocului.
Din cate stiu eu este ilegal ca acesti bani sa intre la intretinere, ei putand fi alocati fondului de consolidare.
Intrebare:
-este legal sa imi puna reclama acoperindu-mi ambele balcoane, fara semnatura mea?
-ce pot face pt a opri acest lucru? ma poate ajuta si faptul ca blocul este cu bulina si monument de arhitectura si cu toate acestea pt montarea reclamei se folosesc pironi mari fixati in peretele blocului care ajuta si mai mult la deteriorarea acestuia?
Buna ziua.
Ma numesc Ioana si sunt noua pe acest forum.
Sunt propietar al unui apartament pe Calea Victoriei, intr-un bloc cu risc seismic ridicat si care este considerat monument de arhitectura.
Stiu ca este pe lista blocurilor care trebuiesc consolidate.
Am cerut informatii, despre data inceperii consolidarii si demersurile facute pe consolidare, insa nu am primit nici un raspuns de la administratorul blocului sau de la presedintele asociatiei de locatari. Imi puteti spune cui ma mai pot adresa si daca pot face ceva pt a grabi inceperea consolidarii?
Multumesc anticipat.