Buna ziua.
Ma numesc Ioana si sunt noua pe acest forum.
Sunt propietar al unui apartament pe Calea Victoriei, intr-un bloc cu risc seismic ridicat si care este considerat monument de arhitectura.
Stiu ca este pe lista blocurilor care trebuiesc consolidate.
Am cerut informatii, despre data inceperii consolidarii si demersurile facute pe consolidare, insa nu am primit nici un raspuns de la administratorul blocului sau de la presedintele asociatiei de locatari. Imi puteti spune cui ma mai pot adresa si daca pot face ceva pt a grabi inceperea consolidarii?
Multumesc anticipat.
shalimar,
este posibil ca nici administratia sau presedintele sa nu stie mare lucru, pentru ca primaria comunica sumar si doar ceea ce ii convine.
verificat in primul rind cine a expertizat cladirea si cind, cine a intocmit proiectul si cind.
apoi verificat daca expertiza si proiectul sunt corect intocmite. sunt cazuri in care cladirile au fost doar teoretic expertizate, dar practic a fost doar o bataie de joc. lipsesc apartamente sau chiar etaje din proiectele lor, nu s-au facut analize de laborator, etc.
deci inainte de a grabi lucrurile, verifica cu mare atentie daca ceea ce s-a facut pina acum este corect.
sunt foarte multe de spus. daca te mai intereseaza subiectul cauta datele mele la profil de consultant si contacteaza-ma pe e.mail sau la telefon.