am facut plangere impotriva unui proces verbal de contaventie dar prin cererea de chemare in judecata nu am detaliat foarte bine toate aspectele conf art.16, art 17, art 19 din OG 2/2001. Pot sa mai aduc completare pentru a face o detaliere mult mai buna cuprinsului procesului verbal intrucat cererea de chemare in judecata e cam slab facuta? Mentionez ca nu sa stabilit inca primul termen de judecata.
Daca Autorizatia de functionare a unui restaurant a intrat in circuitul civil producand efecte mai poate fi anulata prin dispozitie de primar conf art 1, alin 6 din legea 554/2004? sau trebuie sa sesize instanta de judecata?
Va multumesc!
Sunt parat intr-un dosar, anulare act administrativ -autorizatie de construire pe care cred ca o sa-l castig. Am pierdut faza cu intimpinarea dar procesul inca nu sa terminat si doresc sa fac reconventionala pe cale sseparata. Imobilul in cauza este un restaurant de nunti aflat in circuitul civil de 6 luni cu contracte in desfasurare. Reclamantul a facut si zeci de reclamtii, nefondate. Ce fel de despagubiri se pot cere?