avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... despagubiri posibile reconventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

despagubiri posibile reconventionala

Sunt parat intr-un dosar, anulare act administrativ -autorizatie de construire pe care cred ca o sa-l castig. Am pierdut faza cu intimpinarea dar procesul inca nu sa terminat si doresc sa fac reconventionala pe cale sseparata. Imobilul in cauza este un restaurant de nunti aflat in circuitul civil de 6 luni cu contracte in desfasurare. Reclamantul a facut si zeci de reclamtii, nefondate. Ce fel de despagubiri se pot cere?
Buna ziua, daca ati pierdut termenul de intampinare, l-ati pierdut si pe cel de reconventionala. Dupa ce se respinge acest dosar puteti face cerere separata de chemare in judecata daca doriti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere in garantie! cata26 cata26 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspund!Se poate chema in garantie pe alte 3 persoane pe fond al procesului?sau trebuia la la primul ... (vezi toată discuția)
Divort suteanu maria suteanu maria Buna ziua!Imi cer scuze ca insist pe aceasta tema dar sper ca ma veti intelege.Sotul meu a deschis divortul,am avut termen pe 26 26 2009,nu ne-am prezentat ... (vezi toată discuția)
Raspuns intampinare sau concluzii scrise? daianis daianis Buna ziua. Sunt reclamanta intr-un proces pentru marire pensie de intretinere. Paratul este reprezentat de avocat. La primul termen avocatul a depus ... (vezi toată discuția)