avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... completare cerere de chemare in judecata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

completare cerere de chemare in judecata

am facut plangere impotriva unui proces verbal de contaventie dar prin cererea de chemare in judecata nu am detaliat foarte bine toate aspectele conf art.16, art 17, art 19 din OG 2/2001. Pot sa mai aduc completare pentru a face o detaliere mult mai buna cuprinsului procesului verbal intrucat cererea de chemare in judecata e cam slab facuta? Mentionez ca nu sa stabilit inca primul termen de judecata.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:17, 18 Noiembrie 2019
Trimiteți precizarile/completările respective în 2 ex pt a fi comunicate și părții adverse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces-verbal Se7en10 Se7en10 Buna ziua! Am depus o contestatie impotriva unui proces-verbal care se baza pe necompletarea datelor personale din CI si anume cnp, serie si numar. Am depus ... (vezi toată discuția)
citatie in calitate de intervenient ! opreaa73 opreaa73 Buna ziua. In data de 26.03.2024, am fost implicata intr-un accident auto usor fara victime. La fata locului ambii conducatori auto nu am cazut de acord ... (vezi toată discuția)
Interogatoriul Borza Borza Agentul x aplica o amenda lui y.Amenda se constata pe data de 12 iar PV se incheie pe data de 15. Martorul care a semna acest PV pe data de 12 se afla la ... (vezi toată discuția)