avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Activitate ALINStoicaAR

Activitate ALINStoicaAR

Buna seara.
Sper sa nu fie off topic intrebarea, dar nu ma descurc in a completa acest formular cu informatiile fiscale pentru contul de AdSense si poate cineva de aici stie sa ma indrume putin va rog.
Sunt puțin confuz în legătură cu secțiunile privind excepțiile fiscale și numărul de identificare fiscală. Aș aprecia foarte mult dacă cineva ar putea să împărtășească cu mine pașii corecți de urmat sau să-mi ofere un exemplu de cum au completat acest formular. Nu l-am completat inca, desi par selectate casutele din screenshot.
Atasez aici un link catre un screenshot. Va multumesc tare mult!
[ link extern ]
Bună ziua.
Am o nelămurire. La cat timp după terminarea perioadei de preaviz angajatorul trebuie sa vireze bani angajatului? Există o perioadă anume de timp clar specificată?

Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Valoare contract
Va mulțumesc pentru răspunsul rapid. In cazul meu este vorba despre un contract pentru un curs de Java. In această situație este valabil daca a fost trimis cum am spus mai sus? Mulțumesc

Casa de Avocatura “Toader, Georgescu si Asociatii a scris:

Se pot semna anumite contracte la distanta si ele au valabilitate juridica, unele sunt si titluri executorii chiar daca sunt semnate la distanta (de exemplu contract asistenta juridica)

Bună seara. Am și eu o întrebare. Ce valoare are un contract daca acesta a fost semnat, i sau făcut poze cu telefonul pe fiecare pagina iar a apoi pozele au fost trimise pe mail? Mă refer aici daca este legal si/sau dacă poate fi luat în considerare.