avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Valoare contract
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Valoare contract

Bună seara. Am și eu o întrebare. Ce valoare are un contract daca acesta a fost semnat, i sau făcut poze cu telefonul pe fiecare pagina iar a apoi pozele au fost trimise pe mail? Mă refer aici daca este legal si/sau dacă poate fi luat în considerare.
Cel mai recent răspuns: ALINStoicaAR , utilizator 23:44, 13 Noiembrie 2019
Se pot semna anumite contracte la distanta si ele au valabilitate juridica, unele sunt si titluri executorii chiar daca sunt semnate la distanta (de exemplu contract asistenta juridica)
Va mulțumesc pentru răspunsul rapid. In cazul meu este vorba despre un contract pentru un curs de Java. In această situație este valabil daca a fost trimis cum am spus mai sus? Mulțumesc

Casa de Avocatura “Toader, Georgescu si Asociatii a scris:

Se pot semna anumite contracte la distanta si ele au valabilitate juridica, unele sunt si titluri executorii chiar daca sunt semnate la distanta (de exemplu contract asistenta juridica)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vodafone cere buletinul pe watsapp si mail Rody5 Rody5 Buna ziua, Am fost contactata de catre 2 fete de la vodafone, in legatura cu o oferta. Nu ma interesa, au insistat si le-am ascultat pana la final. Mi-au ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract la distanta cosminamihaela cosminamihaela cum se poate incheia in mod valabil un contract,cand partile nu sunt in acelasi loc la momentul acordului de vointa?ar fi valabil un contract,in conditiile in ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare Costi_Costi Costi_Costi Buna ziua! Am o intrebare. Se poate face o contestatie la o executare, daca nu sunt multumit de suma pe care o am de paltit? Adica la un credit IFN de ... (vezi toată discuția)