avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Activitate Gia78

Activitate Gia78

Mulțumesc
Nici Adunarea Generala nu poate modifica modul de repartizare?
Adunarea Cex a decis că supravegherea camerelor video trebuie distribuită în mod egal, contrar prevederilor legale care stipulează o repartizare proporțională. Cum poate fi implementată legal această decizie este o întrebare importantă, având în vedere că cenzorul menționează constant această problemă în rapoartele sale, iar proprietarii doresc o distribuție egală, nu proporțională.
Mulțumesc
Bună ziua! Într-o asociație de proprietari din 90 de ap, 30 nu își dau indexul apometrelor, iar pe dl. Președinte nu-l interesează. Se poate trece toată lumea la necontorizat sau se poate obliga cumva proprietarii să-și monteze apometre cu citite radio? Mulțumesc
Bună ziua! Cine prezintă raportul de activitate al admintatorului în AG? Președintele sau administratorul? Mulțumesc
Din păcate sunt foarte mulți fără studii care sunt aleși Președinți. Păcat ca nu exista în lege și aceasta obligație, de a avea minim liceul.
Am calitatea de angajata.
Bună ziua, Eu și soțul meu avem în comun o firma, iar el este unic asociat. Aceasta firma a fost înființată după căsătorie iar noi lucram împreună. Întrebarea mea este dacă orice bun luat pe firma ex. mobila , mașina, etc. la divorț se împart?
Răspuns la discuția Locatar cu probleme psihice
Au mai fost contactați, dar nu s-a rezolvat nimic