avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locatar cu probleme psihice
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locatar cu probleme psihice

Buna ziua, avem si noi o problema cu o locatara cu probleme psihice. Suna la usi isi face nevoile pe unde apuca, este plina de fecale si multe altele. Au fost chemate autoritatile, dar dansa refuza internarea in spital si i se da drumul acasa. Ce putem face?
Ultima modificare: Marți, 4 August 2020
Gia78, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 14:02, 20 August 2020
Contactati rudele sau apartinatorii persoanei in suferinta
Au mai fost contactați, dar nu s-a rezolvat nimic
Au fost chemate autoritatile, dar dansa refuza internarea in spital si i se da drumul acasa.

Pai da, daca te gaseste cu Covid, te interneaza, dar daca nu vrei sa stai in spital iti da drumul acasa...
Nu acelasi lucru se intampla in cazul bolnavilor cu problemele semnalate in topic.
Daca este bolnav - pe bune, este internat (de catre autoritati) si nu i se face externarea decat daca este ameliorat, nu ca bolnavul refuza internarea. Acum Legea este clara in cazul acestor bolnavi.
Parerea mea este sa mai insistati la autoritati, poate prin as. prop., ori notificarea sa fie semnata de catre mai multi vecini.
Din nefericie, aceste boli sunt mai rele decat cele fizice.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu persoane bolnave psihic tiucristian tiucristian Buna! Am mare nevoie de ajutor in legatura cu o persoana bolnava psihic. Sa incep cu inceputul. Duminica seara cineva i-a devastat( spart geamuri, usi) casa ... (vezi toată discuția)
Am un baiat de 20 ani cu autism si nu mai pot gestiona situatia. ... natasav natasav Am un baiat de 20 ani cu autism si nu mai pot gestiona situatia. Am facut cerere la DGASPS pentru institutionalizare de aproximativ 1 an cu toate actele ... (vezi toată discuția)
Raspundere fata de un parinte bolnav psihic adryano27 adryano27 buna ziua. sa va spun despre situatia mea; suntem 3 frati, toti casatoriti si nici unul nu sta cu parintii. parintii sunt despartiti dar fara forme legale. ... (vezi toată discuția)