avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, Eu și soțul meu avem în comun o firma, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, Eu și soțul meu avem în comun o firma, iar el ...

Bună ziua, Eu și soțul meu avem în comun o firma, iar el este unic asociat. Aceasta firma a fost înființată după căsătorie iar noi lucram împreună. Întrebarea mea este dacă orice bun luat pe firma ex. mobila , mașina, etc. la divorț se împart?
Cel mai recent răspuns: Gia78 , utilizator 07:17, 7 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce este "pe firma" ramane acolo. Bunurile alea nu aparti sotului sau dumneavoastra, apartin societatii, care are personalitate juridica distinctă. Nu inteleg ce calitate aveti dumneavoastra in societate.

Gia78 a scris:

Bună ziua, Eu și soțul meu avem în comun o firma, iar el este unic asociat. Aceasta firma a fost înființată după căsătorie iar noi lucram împreună. Întrebarea mea este dacă orice bun luat pe firma ex. mobila , mașina, etc. la divorț se împart?

Ultima modificare: Vineri, 6 Noiembrie 2020
Cristina Filimon, Avocat
Am calitatea de angajata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfaturi in legatura cu mostenire dupa casatorie si altele. twilight2k3 twilight2k3 Buna ziua, O sa incerc sa fiu cat se poate de scurta. M-am casatorit recent (¬acum 15 zile). Noul meu sot s-a mutat la mine.Mi-am schimbat ... (vezi toată discuția)
Ne-am casatorit dar vrea divort fiindca nu vreau sa lucram impreuna vasilica9 vasilica9 Il iubesc pe sotul meu, m-am casatorit cu el dupa 3ani de certuri si tot atatea impacari. El are o firma de conta, eu am lucrat cu el si nu ma platit. Acum ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri firma costel 3 costel 3 AM UN SRL LA DIVORT NEVASTA ARE DRUPT LA BUNURILE FIRMEI ,SE IMPART (vezi toată discuția)