avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Activitate ana.maria

Activitate ana.maria

Răspuns la discuția evaziune fiscala legea 241/2005
nu ma poate ajuta nimeni in aceasta problema ?
Răspuns la discuția evaziune fiscala legea 241/2005
dosarul nu a ajuns in instanta, citatia este primita de la inspectoratul de politie, serviciul de investigare fraude. sa inteleg ca sanctiune administrativa inseamna amenda contraventionala ????
Am primit o citatie de la investigare a fraudelor... pentru neplata unor impozite cu retinere la sursa (valoare 2000 -3000 eur aprox) art 6 din legea 241/2005 am citit legea si la art. 12 spune ca daca achit pana la primul termen de judecata primec sanctiune administrativa. Intrabarea mea este urmatoarea : daca achit mai repede acesti bani pot sa evit judecata, adica un fel de NUP si sa nu sufar nici o sanctiune ? daca totusi mi se aplica o sanctinue administrativa, ce inseamna asta si daca se va trece in cazierul judiciar si o sa ajung la art. 12 din aceeasi lege .

mentionez ca am fost admin cu drepruri depline in societate si ca de aproximativ 1 si 6 luni societatea a fost cesionata cu act notarial, cu toate cele necesare.

va multumesc
Acum 2 luni de zile am avut un angajat care a muncit in jur de 2 saptamani. Dupa care a incetat munca de comun acord. problema este ca in timpul in care a fost angajat nu am apucat sa ii duc contractul la ITM, iar dupa ce a plecat nu l-am mai dus..... Problema este ca eu nu i-am achitat salariul integral nu din rea vointa ci din cauza unor probleme financiare, el nerespectand programul de munca si nici regulamentul de ordine interioara Acum am primit o citatie, intr-un dosar de litigiu de munca pentru drepturi banesti.

Va rog sa imi datu unele sfaturi pentru a evita procesul.