Acum 2 luni de zile am avut un angajat care a muncit in jur de 2 saptamani. Dupa care a incetat munca de comun acord. problema este ca in timpul in care a fost angajat nu am apucat sa ii duc contractul la ITM, iar dupa ce a plecat nu l-am mai dus..... Problema este ca eu nu i-am achitat salariul integral nu din rea vointa ci din cauza unor probleme financiare, el nerespectand programul de munca si nici regulamentul de ordine interioara Acum am primit o citatie, intr-un dosar de litigiu de munca pentru drepturi banesti.
Va rog sa imi datu unele sfaturi pentru a evita procesul.
În situaţia în care contractul individual de muncă nu a fost încheiat în formă scrisă, se prezumă că a fost încheiat pe o durată nedeterminată, iar părţile pot face dovada prevederilor contractuale şi a prestaţiilor efectuate prin orice alt mijloc de probă.
Pentru a evita procesul sunt posibile urmatoarele variante:
1. renuntarea la judecata de catre fostul dvs salariat.
2. renuntarea la dreptul la actiune.
3. achiesarea angajatorului la pretentiile fostului angajat.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Drepturi banesti!
cata26
Am si eu o intrebare!Am lucrat la o firma cam 1 luna la negru si dupa aia am semnat cim!Nu am luat banii pe luna respectiva t!Cum pot sa il dau in judecata pe ... (vezi toată discuția)
Ce sanse de castig am
56emil
am lucrat 5 luni la o s.c ca manager restauran,nu mi-au facut contract de munca,m-au folosit si la alte lucrari care nu erau de specialitatea mea,iar apoi am ... (vezi toată discuția)