avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Activitate Sikida

Activitate Sikida

Discuție Buna seara
Dacă in timpul căsniciei au fost făcute rate bancare ,in cazul unui divorț cum se procedează .Se împarte la soți ?Se tine cont la pensie alimentara?
Discuție Buna ziua.
Cuplurile căsătorite pot se pot da in judecată pentru alte motive decis divorțul?De exemplu:eu cu soțul meu am avut un cont de economii comun .Eu am scos banii,fiind împuternicită ,și am cumpărat un imobil ,care bine-nțeles ,e bun comun.Sotul vrea sa ma dea in judecată ca nu i-am spus înainte sa îl cumpăr.Este posibil?Mentionez încă o data ca noi suntem încă căsătoriți legal.Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Buna seara
Va multumesc mult pentru răspunsuri .
Discuție Buna seara
Sora mea este căsătorită de aproximativ 25de ani.Casnicia nu a fost una fericita ,a fost una cu violenta fizica ,nu extrema,și violenta verbala .Din căsătorie a rezultat și un copil ,acum are 14ani,care a asistat de mic la certurile familiei mai ales ca tatăl ,soțul sorei mele,niciodată nu sa “sfiit”sa se cere și săi aducă jigniri mamei,sorei mele,in fata copilului.Recent ea a găsit pe cineva și a avut o relație de scurta durata.A avut o Conversație pe telefon cu o prietena de-ale ei ,mesaj,care ai povestea despre relație.El,soțul ,a văzut mesajul și au divorțat .Dar după doua luni sau recăsătorit (.Dupa divorț el imediat a avut o relație cu alta femeie .)După ce sau recăsătorit el se comporta la fel de urit cu ea ca și înainte plus ca au apărut și amenințări ca o sa ai facă ceva ca sa o ucidă.Ea vrea sa divorțeze din nou dar el o amenință ca o sa o dea in judecată ca săi plătească daune morale pentru adulter,deși alta dovada in afara mesajului nu are.Ea este foarte speriata acum și din cauza stresului provocat de el a început sa aibă probleme neurologice,uita f mult,etc.Exista posibilitatea ca el sa poată sa primeasca acele daune morale in cazul unui proces ?Va multumesc anticipat !