Cuplurile căsătorite pot se pot da in judecată pentru alte motive decis divorțul?De exemplu:eu cu soțul meu am avut un cont de economii comun .Eu am scos banii,fiind împuternicită ,și am cumpărat un imobil ,care bine-nțeles ,e bun comun.Sotul vrea sa ma dea in judecată ca nu i-am spus înainte sa îl cumpăr.Este posibil?Mentionez încă o data ca noi suntem încă căsătoriți legal.Va multumesc anticipat!
Sora mea este căsătorită de aproximativ 25de ani.Casnicia nu a fost una fericita ,a fost una cu violenta fizica ,nu extrema,și violenta verbala .Din căsătorie a rezultat și un copil ,acum are 14ani,care a asistat de mic la certurile familiei mai ales ca tatăl ,soțul sorei mele,niciodată nu sa “sfiit”sa se cere și săi aducă jigniri mamei,sorei mele,in fata copilului.Recent ea a găsit pe cineva și a avut o relație de scurta durata.A avut o Conversație pe telefon cu o prietena de-ale ei ,mesaj,care ai povestea despre relație.El,soțul ,a văzut mesajul și au divorțat .Dar după doua luni sau recăsătorit (.Dupa divorț el imediat a avut o relație cu alta femeie .)După ce sau recăsătorit el se comporta la fel de urit cu ea ca și înainte plus ca au apărut și amenințări ca o sa ai facă ceva ca sa o ucidă.Ea vrea sa divorțeze din nou dar el o amenință ca o sa o dea in judecată ca săi plătească daune morale pentru adulter,deși alta dovada in afara mesajului nu are.Ea este foarte speriata acum și din cauza stresului provocat de el a început sa aibă probleme neurologice,uita f mult,etc.Exista posibilitatea ca el sa poată sa primeasca acele daune morale in cazul unui proces ?Va multumesc anticipat !