avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara

Sora mea este căsătorită de aproximativ 25de ani.Casnicia nu a fost una fericita ,a fost una cu violenta fizica ,nu extrema,și violenta verbala .Din căsătorie a rezultat și un copil ,acum are 14ani,care a asistat de mic la certurile familiei mai ales ca tatăl ,soțul sorei mele,niciodată nu sa “sfiit”sa se cere și săi aducă jigniri mamei,sorei mele,in fata copilului.Recent ea a găsit pe cineva și a avut o relație de scurta durata.A avut o Conversație pe telefon cu o prietena de-ale ei ,mesaj,care ai povestea despre relație.El,soțul ,a văzut mesajul și au divorțat .Dar după doua luni sau recăsătorit (.Dupa divorț el imediat a avut o relație cu alta femeie .)După ce sau recăsătorit el se comporta la fel de urit cu ea ca și înainte plus ca au apărut și amenințări ca o sa ai facă ceva ca sa o ucidă.Ea vrea sa divorțeze din nou dar el o amenință ca o sa o dea in judecată ca săi plătească daune morale pentru adulter,deși alta dovada in afara mesajului nu are.Ea este foarte speriata acum și din cauza stresului provocat de el a început sa aibă probleme neurologice,uita f mult,etc.Exista posibilitatea ca el sa poată sa primeasca acele daune morale in cazul unui proces ?Va multumesc anticipat !
Ultima modificare: Duminică, 17 Noiembrie 2019
Sikida, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sikida , utilizator 00:07, 18 Noiembrie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
sa divorteze cat mai repede, amenintarile privind daunele, sunt fara acoperire.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Divortati URGENT.
Ameninterile sunt FARA NICIUN TEMEI
Sa solicite si ordin de protectie.
Dacă aceasta este situația, formulați acțiune de divorț. Asta este singura variantă de rezolvare a situației.
Va multumesc mult pentru răspunsuri .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in instanta Nico_09 Nico_09 Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii legate de divort. Sunt casatorita de mai putin de 1 an insa sotul meu si-a gasit pe alta si a ... (vezi toată discuția)
Amenintari si calomnie daniella28 daniella28 buna ziua,as vrea sa stiu daca sotul cu care ma aflu in divort se poarta urat cu mama mea,a tipat la ea,ii vorbeste urat,pe mine ma ameninta ca imi ia copilul ... (vezi toată discuția)
Adulter anonymous08 anonymous08 O intrebare simpla dar la care nu am raspuns. Am incercat sa ma informez singur insa nu am gasit un raspuns clar. In situatia in care, in urma unui proces de ... (vezi toată discuția)