avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.

Cuplurile căsătorite pot se pot da in judecată pentru alte motive decis divorțul?De exemplu:eu cu soțul meu am avut un cont de economii comun .Eu am scos banii,fiind împuternicită ,și am cumpărat un imobil ,care bine-nțeles ,e bun comun.Sotul vrea sa ma dea in judecată ca nu i-am spus înainte sa îl cumpăr.Este posibil?Mentionez încă o data ca noi suntem încă căsătoriți legal.Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Precontract imobil IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua , soțul meu a dat avansul pentru un ap. nou care va fi dat in utilizare in luna August anul curent! Când a făcut precontractul și a dat jumătate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare. de fapt e o nelamurire pentru nasa ... Andre andreea Andre andreea Buna ziua, am o intrebare. Defapte este o nalamurire pentru nasa mea. Este casatorita de 9 luni , ei au fost plecati in strainatate au cumpartat o masina da ... (vezi toată discuția)
Partaj ianian ianian Am avut impreuna cu sotia, ea titular, eu imputernicit, mai multe depozite la termen cu valoare mare pentru a ne cumpara o locuinta. Dupa multi ani de casnicie ... (vezi toată discuția)