avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Activitate Manole Eriketa

Activitate Manole Eriketa

Scuzati-ma nu am fost prea explicita in a explica. corect prima data.E un credit de nevoi personale din 2008 de la Banc Post , acum preluate creantele de Kruk -Prosper Capital SRL.A fost deschis dosar de executare din 2011, dar sotul meu neavand un servici , au tot venit popriri pe conturi , etc.Neavand de unde sa-si recupereze datoria in 29.12.2021 am primit o somatie imobiliara pe ambele proprietati pe care le detinem in comun ,iar azi am primit de la ANCPI , o adresa prin care ne anunta trecerea in cartea funciara a acestei executari.Oare se poate ceva in stoparea acestui eveniment?Multumesc anticipat!
Buna ziua,Am o problema legata de un credit luat pe numele sotului in 2011..Creditul nu a fost achitat , iar acum de la un credit de 6200 lei este executat pt.11702 euro plus alte cheltuieli.Este executat pe apartament si pe o casa lasata de mama mea ,amandoi fiind trecuti pe actele de proprietate. La credit nu au fost puse gaj proprietatile.Este posibil sa fie executat pe 1/2 din proprietati?Cum se v-a proceda?Ce sfaturi imi dati? Multumesc!
Mama mea dorește sa-mi treacă casa ei pe numele meu. Ne-am gândit sa facem un contract de vânzare cumpărare, cu clauza de întreținere. Este posibil ca în acel contract sa figurez ca proprietar doar eu, chiar dacă sunt căsătorită?