Cum ceva timp am facut o greseala nepermisa . Am acceptat sa fiu fidesujor la o firma pentru un inprumut. Inprumutul a fost partial platit astfel ca sa ajuns la titlu executoriu inpotriva mea si anume pe o proprietate imobila ce apartinea mie si sotului.meu.Am cerut oprirea executarii pana la partajarea imobilului .
Acum sa terminat acest proces de partajare cu mentiunea urmatoare:
RESPINGE CEREREA INTIMATULUI DE OBLIGARE A APELANTULUI LA PLATA CHELTUIELILOR DE JUDECATÃ ÎN APEL CA NEFONDATÃ.
Problema mea este ca executorul pentru a incheia dosarul doreste in continuare in afara sumei pe care o datora respectiva firma si cu care sunt de acord sa o platesc si cheltuieli de executare si de judecata . Este corect sau nu din moment ce la proces nu s-au acceptat ? Ce este de facut?
Detin un depozit pe firma, fara activitate din 2004.Am incercat in diferite moduri(ex. scrisoare catre Radio tvr etc)sa nu mai platesc taxele aferente dar nu am rezolvat nimic.Raspunsul lor ar fi ca sa intrerup contractul cu Enel .Nu am facut pana acum acest lucru cu toate ca am consum 0 la lumina de ani de zile , deoarece speram ca il voi folosi si atunci i-mi va fi foarte greu sa - l reinoiesc.
Dar taxa este destul de mare 95 ron/luna si nu o mai pot plati . Stie cineva ce pot sa fac?