avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cheltueli de executare/judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cheltueli de executare/judecata

Cum ceva timp am facut o greseala nepermisa . Am acceptat sa fiu fidesujor la o firma pentru un inprumut. Inprumutul a fost partial platit astfel ca sa ajuns la titlu executoriu inpotriva mea si anume pe o proprietate imobila ce apartinea mie si sotului.meu.Am cerut oprirea executarii pana la partajarea imobilului .
Acum sa terminat acest proces de partajare cu mentiunea urmatoare:
RESPINGE CEREREA INTIMATULUI DE OBLIGARE A APELANTULUI LA PLATA CHELTUIELILOR DE JUDECATÃ ÎN APEL CA NEFONDATÃ.
Problema mea este ca executorul pentru a incheia dosarul doreste in continuare in afara sumei pe care o datora respectiva firma si cu care sunt de acord sa o platesc si cheltuieli de executare si de judecata . Este corect sau nu din moment ce la proces nu s-au acceptat ? Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 21:52, 14 Noiembrie 2011
Cred ca este vorba de o eroare ,banuiesc ca executorul vrea cheltuielile de executare silita nu cele din dosarul despre care vorbiti.Va trebui sa le platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt persona juridica si am deschis un dosar de partaj ... marius68marius marius68marius Buna ziua, sunt persona juridica si am deschis un dosar de partaj judiciar inpotriva unei foste salariate, ce are locuinta bun comun cu sotul. Pentru a ... (vezi toată discuția)
Solutia - irevocabil, se mai poate face ceva? VILISOR VILISOR am avut un proces pentru o contestaţie la executare, la judecatoria Panciu mi s-a respins cu motivul de tardivitate a contestatiei privind titlul executor, la ... (vezi toată discuția)
Deslusire sentinta in cazul unei executari silite Catalin P Catalin P Buna ziua, iata povestea pe scurt: angajatorul meu nu a respectat contractul colectiv de munca, nemajorand salariul de baza cu inflatia pe o perioada destul ... (vezi toată discuția)