avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate AlexaAdi

Activitate AlexaAdi

Discuție Executari
Buna ziua am si eu o intrebare ,am luat un credit de la cec bank in 2007 in valoare de 8000 roni am platit 2 ani apoi am ramas restanță o luna si vand am mers sa platesc rata mi s a spus ca nu am nici o rata la ei si m au îndrumat spre asigurari acolo mi s a spus ca trebui sa platesc mai mult am mai platit vreo 2 rate apoi nu am mai platit dupa vreo 2 ani am primit somați si telefoane de la eos ksi sa platesc 500 roni pe luna si eu le am spus nu am putut sa platesc 140 si voi vreti 500 nu am mai platit nimic azi am primit un tel de la kruk dar nu am vb cu ei pana in prezent am mai lucrat cu contract si nu mi s a pus nici o proprire pe salar ce as putea face va multumesc anticipat
Mulțumesc pentru raspuns stiu si eu ca copilul trebuie sa faca actele ca e major nu eu ,doar intreb care sunt procedurile sa stim
Buna seara intrebarea mea e cum pot sa fac sa-i vireze angajatorul bani in cont copilului ce proceduri sunt va mulțumesc pentru raspuns
Buna ziua as dori sa stiu daca pot sa ii cer fostului sot eu sau fiul meu prin instanta sa vireze bani in contul fiului meu odata cu cerere de mărire a pensiei de intretinere specific ca pana acum ne dădea bani in mana dar cam uita sa își faca datoria