avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executari
Discuție deschisă în Executare silită

Executari

Buna ziua am si eu o intrebare ,am luat un credit de la cec bank in 2007 in valoare de 8000 roni am platit 2 ani apoi am ramas restanță o luna si vand am mers sa platesc rata mi s a spus ca nu am nici o rata la ei si m au îndrumat spre asigurari acolo mi s a spus ca trebui sa platesc mai mult am mai platit vreo 2 rate apoi nu am mai platit dupa vreo 2 ani am primit somați si telefoane de la eos ksi sa platesc 500 roni pe luna si eu le am spus nu am putut sa platesc 140 si voi vreti 500 nu am mai platit nimic azi am primit un tel de la kruk dar nu am vb cu ei pana in prezent am mai lucrat cu contract si nu mi s a pus nici o proprire pe salar ce as putea face va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Probleme societate recuperari creante melo melo AM LUAT UN CREDIT de la citi bank in martie 2006,urma sa-l platesc in 4 ani,din octombrie 2006 n-am mai platit nimic din motive financiare .CE se poate ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperari creante gcristina gcristina Am si eu o mare problema cu cei de la eos ksi. Acum 5ani e zile am luat o camera de filmat de la altex la care plateam 60ron pe luna rata la Credit Europe ... (vezi toată discuția)
radumcristian radumcristian Buna ziua, Ma confrunt cu o problema de mai bine de 8 ani in ceea ce priveste escrocheriile care EOS/KSI le aplica si care acum, mai nou , si executorul ... (vezi toată discuția)