avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu firma de recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu firma de recuperari creante

Am si eu o mare problema cu cei de la eos ksi. Acum 5ani e zile am luat o camera de filmat de la altex la care plateam 60ron pe luna rata la Credit Europe Bank.Acum 2ani de zile m-am interesat la ei si mi-au spus ca mai am de platit undeva la 20mil a trecut anul respectiv am platit si anul trecut cand stiam ca se va inchide contractul cu cei de la Credit Europe Bank nu am mai platit. A trecut ceva tip si pe la finalul anului trecut m-am trzit cu o instiintare de plata de la Eos Ksi prin care imi spuneau ca am o datorie neplatita catre Credit Europe Bank de aproape 19 mil. Din pacate numai am contractu pe care l-am facut si nici toate chitantele asa ca le-am platit 300ron pentru ca atata aveam la acea vreme si ama vorbit cu ei ca o sa le mai depun pe parcurs cat pot si i-am rugat sa verifice macar acea chitanta de 300 ron sa vada ca am platit ceva insa au sustinut ca nu au primit acei bani si in consecita le-am trimis chitanta pe fax si le-am si spus verbal ce scria pe chitanta ca sa verifice. De atunci nu am mai platit nimic pentru ca a ramas sa ma sune dupa ce verifica la banca acea chitanta ceea ce nu au facut-o cred eu iar anul acesta m-am trezit iar cu tot felul de telefoane de amenintare din partea lor si tot felul de mesaje cum ca din acea datorie de 18mil pe care o aveam la aceea vreme nu s-a scazut nimic si mai am de depus catre ei tot 18 mil. Intrebarea mea este urmatoarea: Ce pot face eu acum pentru ca chiar nu vreau sa le platesc 18mil cat spun ei ca a ramas pentru ca nu mi se pare corect.
Cel mai recent răspuns: sandudan , utilizator 16:01, 27 Ianuarie 2009
Avand in vedere ca ati achitat ratele cu intarziere, in momentul in care ati facut unele plati, acestea au stins in ordine: comisioanele, dobanda si de abia la urma creditul. Ca urmare, orice plata se va face, o veti face pentru achitarea dobanzii si dupa aceea a sumei principale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înțelegere plata creanță Ene1 Ene1 Bună ziua. Am o creanță la eos ksi România, în urma unui credit neachitat la timp către Țiriac bank! Plătesc lunar 150 lei către ei, dar am fost sunat ... (vezi toată discuția)
Datorie card avantaj xuxa xuxa In 2006 mi-am facut un card avantaj pe atunci la Finans Bank, actualmente Credit Europe Bank de 800 lei. Am platit lunar rata ceruta. Apoi in 2008 am mai facut ... (vezi toată discuția)
Instiintare de la societate recuperari creante DRAGOS_BOJ DRAGOS_BOJ Tata a facut un imprumut la BCR pe card luand ceva de la ALTEX . DUPA PUTIN TIMP TATA A MURIT. AM mers la banca si am intrebat cum trebuie sa procedez si mi sa ... (vezi toată discuția)