avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie card avantaj
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie card avantaj

In 2006 mi-am facut un card avantaj pe atunci la Finans Bank, actualmente Credit Europe Bank de 800 lei. Am platit lunar rata ceruta. Apoi in 2008 am mai facut un card cu suma de 3000 lei. Am platit ratele pana in 2010 (cred ca august), iar de atunci nu am mai avut de unde, lucrand fara contract de munca si pe un salariu de nimic. Momentan m-am angajat temporar. de prin 2010 sunt cautata in permanenta de EOS KSI. Ce sa fac? Ma gandeam sa ii caut si stabilesc un plan de plata in rate, dar nu stiu daca e solutia cea mai buna. Se poate prescrie datoria?Mentionez ca nu am primit nimic de la o instanta judecatoreasca, doar scrisori de ale lor. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 13:52, 6 Ianuarie 2014
Buna ziua,

Prescriptia a inceput sa curga pe noul cod civil, iar notificarile trimise de catre creditor intrerup curgerea termenului.

Nu cred ca aveti vreo sansa sa scapati pe prescriptie.

Incercati sa negociati sa platiti cat mai putin, acceptati o eventuala oferta de genul asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înțelegere plata creanță Ene1 Ene1 Bună ziua. Am o creanță la eos ksi România, în urma unui credit neachitat la timp către Țiriac bank! Plătesc lunar 150 lei către ei, dar am fost sunat ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie cipri555 cipri555 In anul 2006 am facut un contract de credit cu BRD Finance pe 5 ani, ultima rata fiind in 13.12.2011, care l-am platit pana in 2010, ultimele 10 sau 11 rate nu ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante - ajutor Maria81 Maria81 Buna dimineata, Am si eu o intrebare si va rog mult de tot sa ma ajutati daca se poate In noiembrie 2006 am facut un credit de nevoi personale doar cu ... (vezi toată discuția)