avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate g_honorius

Activitate g_honorius

Răspuns la discuția Colegii / facultati
Este o diploma de absolvire a colegiului de Laborator Clinic la UMF Cluj-Napoca (in anul 2004).
Răspuns la discuția Colegii / facultati
Din cate am inteles, in urma tratatului de la Lisabona nu se mai face diferenta intre colegii si actualele facultati de 3 ani. In acest caz un absolvent de colegiu poate sa faca un master? Sau totusi exista o diferenta intre studii universitare de scurta durata (de trei ani) si studii universitare de lunga durata (de trei ani) ceea ce ar fii o aberatie, dar pe diploma la colegii scrie diploma de absolvire si nu de licenta.
Va multumesc anticipat.
Stiu acesta, dar intrebarea mea este daca pot circula cu numerele rosii (pe teritoriul Romaniei) in conditiile in care sunt deja emise numerele de inmatriculare permanenta, dar care inca nu se afla in posesia mea ci sunt la dealer (adica mai precis daca autorizatia de circulatie provizorie se anuleaza la emiterea numerelor permanente). Multumesc.
As avea si eu o intrebare: Am cumparat recent un Logan. Pentru inmatriculare am vorbit cu o persoana de la dealer care se ocupa cu inmatriculari si o face el. Intrebarea mea este daca mai pot circula cu numerele rosii (tinand cont ca dupa data autorizatia este valabila) pana ce intru in posesia noilor numere, inclusiv cand ma duc la dealer dupa talon si placute de inmatriculare ?