avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate manilodisan

Activitate manilodisan

Uite am mai pornit un thread in alt loc si raspunsul tine sa fie putin mai strict: [ link extern ]
Corect, mi-l rezerv. Siteul asta face, te lasa sa scrii despre cineva. Ceea ce a scris acel om acolo nu contrazice cu nimic menirea acestei aplicatii. Garret ma poate atinge?
Treaba trebuie privita din ambele fete. Nu se vor posta numai lucruri bune. Despre copilul Dvs s-ar putea posta niste lucruri foarte urate (adevarate sau nu) care v-ar deranja. Cum fac io ca Dvs si nimeni altcineva sa nu ma poata ataca. Ce masuri de precautie trebuie sa-mi iau?

Fiecare poate scrie orice despre oricine. Un exemplu foarte bun in legatura cu acest subiect: [ link extern ]

Intamplarea face ca este despre un avocat LOL dar intrebarea este, acel Garret Hutton, daca se supara si considera ca informatiile sunt false sau ca il injosesc etc, ma poate ataca in instanta?

Siteul de la sine incepe sa ia amploare si am zis sa ne stabilim un temei de cunostinte legale inainte de a demara cu campanii platite samd.
Pregatim sa lansam un website online in care oamenii au voie sa posteze comentarii legate de alti oameni pe care ei ii cunosc.

Detaliile cerute de catre siteul nostru sunt Tara, Oras, Nume, Prenume - nu mergem mai avansat de aceste detalii.

Intrebarea mea este urmatoarea. Ce anume ar trebui sa pun in TOS (Terms Of Service) pentru ca eu ca site owner sa nu pot fi tras la raspundere pt. comentariile pe care un membru le posteaza referitor la o anume persoana.

Presupun ca una dintre chestille pe care ei tre sa le accepte este faptul ca nu au voie sa scrie despre persoane care sunt minori.

Multumesc
Am contestat un proces verbal pt. a-mi prelungi dovada ca sa mai pot sta la mare. Procesul il voi pierde sigur si din cate stiu s-a sustinut pe data de 2 sept. adica acum 2 zile. Am intrat pe site la judecatorie iar la dosarul meu arata stadiul procesual : "fond"

Are cineva idee ce inseamna asta?
Multumesc. Am optat pentru intretinere. Notarul va evalua imobilul la cel mai mic pret posibil iar onorariul plus taxele se ridica undeva la 35 de milioane.
contract de vanzare-cumparare cu renta viagera sau ceva degenul asta nu se poate face? Avand in vedere ca bunica e destul de bolnava si numai mama se ingrijeste de ea...
Ok..casa valoreaza la vreo 200 000 EU. Nu dispun nici pe departe de aceasta suma. Asta e problema mea legata de actul acesta de vanzare cumparare.
Ok... E cum banuiam. Mai este o problema. Verisorii pot demonstra ca acel act de vanzare cumparare acopera de fapt un act de donatie. Va trebui sa vehiculez niste bani pt a putea demonstra ca bunica a incasat banii ce revin din urma acestui act. Stiu ca asta ar fi singura cale prin care se poate ataca acest act de vanzare cumparare. Cum sa fac?
Bunica mea doreste sa lase imobilul pe care-l detine fiicei sale (mama mea). Mama mea a mai avut o sora care a decedat in 2004 lasand in urma 2 nepoti care au drept de mostenire la acel imobil. Am mers la unii notari publici pt. a pune aceeasi intrebare. Cum trebuie sa procedeze bunica mea pt. a lasa in urma acel imobil pe numele mamei mele fara a putea fi atacat de alti mostenitori?

Din motive personale ea nu doreste ca acei verisori de-ai mei (nepoti ai mamei) sa poate ataca actul facut intre ea si fica.

Multumesc anticipat.