avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Activitate Baciu91

Activitate Baciu91

Răspuns la discuția Împrumutul
o persona care sa da drept avocat care se ocupa de un asa zis imprumut care lam cerut eu si care nu este de aici din tara si am ajuns sa fiu inselata pentru ca mia cerut sa trimit inainte o suma de bani pe o anumita persoana si dupa ce am depus bani au fost extrasi si de atunci sunt niste persoane care sa se da drept avocat ca face parte de la Banca generala si ca trebuie sa mai trimit sumna respectiva ca pretexta ca bani nu au fost primiti.
De atunci ma ameninta ca vin si ma aresteaza si chesti din acestea ca sa le mai trimit bani!
Discuție Împrumutul
Exista o așa zisa bancă generală?
Problema e că nu sunt din Romania sunt străini sunt Nr de WhatsApp care incep cu +229 +359 și din astea !și acum tot mai multe numere din astea îmi trimit mesaj cu fel și fel de pretexte că am moștenit o avere ca mă ajută să-mi deschid o afacere și chestii din astea!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Sunteti foarte credul,a-ti fost victima unei tepe și probabil o sa mai fiti daca nu incercati sa schimbați ceva in modul în care acționati.Mai cititi pe net,mai documentati-va ce pericole sunt,altfel o sa fiti.un cotizant permanent.

O să încerc să fac ceva în privința asta!
gi-jane2 a scris:

Mergeti si faceti plangere la politie, poate dau de ei.
daca nu vreti sa faceti plangere, macar amenintati sa le faceti plangere si or sa va lase in pace.

Da am trimis gata că o garanție că să îmi trimită ei bani și sufletul!am pierdut asta e acum dar acum nu mai scap de ei

gi-jane2 a scris:

sa inteleg ca deja ati trimis o suma de bani ? V-a tepuit.
Mergeti la politie si depuneti plangere.

Asta e am pierdut niste bani și nu mai vreau sa mai am de-a face cu ei!îmi tot trimite gata că vine să mă aresteze daca nu plătesc alți bani pe pretext că ceilalți nu au ajuns și așa mai departe!se poate întâmpla ceva daca nu le mai răspund sau îmi schimb numărul?
Am fost contactată pe WhatsApp de un presupus avocat care îmi oferea un împrumut!eu am trimis toate datele și după aceea mi spus că pentru a primi împrumutul trebuie sa trimit o sumă de bani pe western union pe o persoana am pus bani bani au fost retrași imediat iar acum îmi tot trimite tot felul de amenințări că dacă nu pun bani mă arestează și chestii din astea!Ce pot sa fac in acest caz?
Vă mulțumesc!