avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Împrumut cu condiția plății unui avans
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Împrumut cu condiția plății unui avans

Am fost contactată pe WhatsApp de un presupus avocat care îmi oferea un împrumut!eu am trimis toate datele și după aceea mi spus că pentru a primi împrumutul trebuie sa trimit o sumă de bani pe western union pe o persoana am pus bani bani au fost retrași imediat iar acum îmi tot trimite tot felul de amenințări că dacă nu pun bani mă arestează și chestii din astea!Ce pot sa fac in acest caz?
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:45, 26 Noiembrie 2019
sa inteleg ca deja ati trimis o suma de bani ? V-a tepuit.
Mergeti la politie si depuneti plangere.
Aoleu, cu siguranță nu era avocat, ci un escroc!
Formulați cu maximă celeritate o plângere penală, direct la Parchet!
Metoda învederată este o metodă notorie de speculare a naivității victimei pentru a se obține foloase materiale injuse și conturează conținutul constitutiv al infracțiunii de înșelăciune!
Asta e am pierdut niste bani și nu mai vreau sa mai am de-a face cu ei!îmi tot trimite gata că vine să mă aresteze daca nu plătesc alți bani pe pretext că ceilalți nu au ajuns și așa mai departe!se poate întâmpla ceva daca nu le mai răspund sau îmi schimb numărul?
Da am trimis gata că o garanție că să îmi trimită ei bani și sufletul!am pierdut asta e acum dar acum nu mai scap de ei

gi-jane2 a scris:

sa inteleg ca deja ati trimis o suma de bani ? V-a tepuit.
Mergeti la politie si depuneti plangere.

Sunteti foarte credul,a-ti fost victima unei tepe și probabil o sa mai fiti daca nu incercati sa schimbați ceva in modul în care acționati.Mai cititi pe net,mai documentati-va ce pericole sunt,altfel o sa fiti.un cotizant permanent.

Alte discuții în legătură

Escrocherie prin internet tudorvlas tudorvlas Buna ziua. As dori sa ma sfatuiti unde pot reclama un escroc care a abuzat de increderea mea. Aveam nevoie de un imprumut rapid si am cautat pe internet unde ... (vezi toată discuția)
Tranzactie alexandru222 alexandru222 Buna ziua ! Acum cateva zile am fost contact de cineva pe email in legatura cu un anunt pe care il am postat pe un site de licitatii din romania ! In anunt ... (vezi toată discuția)
Probleme- bani primiti de la cunoscut pe internet valy_dulcik valy_dulcik sall am si eu o intrebare.am cunoscut pe un site de video-chat un tip el ma placut si a inceput sa imi trimita bani prin western union intr-o zi cand mi-a pus ... (vezi toată discuția)