avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Escrocherie prin internet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Escrocherie prin internet

Buna ziua. As dori sa ma sfatuiti unde pot reclama un escroc care a abuzat de increderea mea. Aveam nevoie de un imprumut rapid si am cautat pe internet unde am gasit un anunt in care se spunea ca ofera bani imprumut cu contract la notar doar, oriunde in tara. Am telefonat la numarul afisat si acesta mi-a spus ca are nevoie de 400 RON ca sa poata ajunge la mine in oras, el fiind din Bucuresti. I-am virat prin Western Union acei bani iar acum nrespectivul nu mai raspunde la telefon. Ce pot face ca sa imi recuperez banii pierduti?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 22:31, 26 Martie 2014
nu esti prima inselata si nu vei fi ultima atat timp cat nu deschidem ochii bine,tu vrei imprumut si tu insasi trimiti bani cu imrumut in necunoscut...bravo romani,mai cauta numere pe internet si mai trimite ,daca poti imrumuta si din banca si trimite ca inapoi nu ai de la cine sa-i ceri decat de la" internet".Tu nu ai auzit semnalele date de Politia Romana in mass media,pe internet in scoli.....etc.
O yi buna,curaj ve-i face alti bani bine ca nu a fost o suma mare.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Martie 2014
adina1997, utilizator
Bine, dar macar daca nu ii pot recupera nu pot face nimic ca sa nu mai pateasca altii ce am patit eu? Daca il reclam la politie pe respectivul prin western union nu se poate afla?
Faceti plangere penala, nu aveti nimic de pierdut si, banuiesc, nici de castigat.
de ce nu as avea de castigat; banii si faptul ca acel individ o sa plateasca cu inchisoarea? explicati-mi va rog.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Banii trimisi nu cred ca-i mai puteti recupera, iar in ce priveste faptul ca va face inchisoare e o satisfactie morala, nu materiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împrumut cu condiția plății unui avans Baciu91 Baciu91 Am fost contactată pe WhatsApp de un presupus avocat care îmi oferea un împrumut!eu am trimis toate datele și după aceea mi spus că pentru a primi ... (vezi toată discuția)
Țeapă prin western union. cum e posibil ca banii pe care mi i-am trimis să fie ridicați de altcineva? Viorel65 Viorel65 Cum pot recupera banii? Am vrut sa cumpăr o mașina , am virat 3000 de € prin Western Union cu ridicare in Germania tot de mine! Cum e posibil ca ... (vezi toată discuția)
Frauda bancara AndreiGabriel1234 AndreiGabriel1234 Buna ziua,in urma cu doar o saptamana am fost victima unei fraude si de aceea va cer ajutor.Vroiam sa-mi cumpar o masina si am intrat pe mercador unde am si ... (vezi toată discuția)