avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Împrumutul
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Împrumutul

Exista o așa zisa bancă generală?
Cel mai recent răspuns: Baciu91 , utilizator 10:42, 10 Decembrie 2019
Ar fi bine sa dati cat mai multe detalii pentru a avea un raspuns adecvat.
Ce intelegeti prin „banca generala”?
o persona care sa da drept avocat care se ocupa de un asa zis imprumut care lam cerut eu si care nu este de aici din tara si am ajuns sa fiu inselata pentru ca mia cerut sa trimit inainte o suma de bani pe o anumita persoana si dupa ce am depus bani au fost extrasi si de atunci sunt niste persoane care sa se da drept avocat ca face parte de la Banca generala si ca trebuie sa mai trimit sumna respectiva ca pretexta ca bani nu au fost primiti.
De atunci ma ameninta ca vin si ma aresteaza si chesti din acestea ca sa le mai trimit bani!
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2019
Baciu91, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împrumut cu condiția plății unui avans Baciu91 Baciu91 Am fost contactată pe WhatsApp de un presupus avocat care îmi oferea un împrumut!eu am trimis toate datele și după aceea mi spus că pentru a primi ... (vezi toată discuția)
Bani si bunuri cadou ContSters437435 ContSters437435 Buna ziua, am si eu o intrebare, am avut cu cineva o relatie cateva luni, timp in care m-a ajutat sa-mi rezolv anumite probleme, 100% din initiativa si ... (vezi toată discuția)
Imprumuturi reale sau nu? Dorin_Iulian Dorin_Iulian Buna ziua! Sunt intr-o situatie financiara mai delicata , in sensul ca am investit ceva bani intr-o afacere si mai imi trebuie o suma de bani pt a incepe sa ... (vezi toată discuția)