asa cum am promis ca voi reveni cu sentinta efinitiva .......am primit amenda contraventionala in val de 8 mil lei in rest sa avm grija de noi p viitor si ce facem!
fii atent si eu am fost in o situatie similara eu am furat tot din hypermarket in valoare de 8 mil lei am dat datele pereonale adevarate e fiecare dta ,nu ama but antecedente,la vreo 3 luni d l comiterea faptei am fost chemat la procuror iam explicat cum a fost treaba faza e sa te duci cu sinceritate fra fumuri sa fii umil sa iti torni singur cenusa in cap in fata lui,si la vreo 3 luni de la discutia cu el am primit acasa neincepera urmaririi penale luand doar oo amenda in val de 8 mil lei.stai lin ca in cqzu tau ai prejudiciu mic nici nu se pune pb de suspendare dar asa zic multi ia-ti avocat,nu iti lua fa poe saracu ca vei impresiona mai bine.si eu am luat sfatul de la un amic d p net si la fel a patit ca mine si ca tine.te vei alege cu amenda contraventionala si imi cer scuze daca prin acesta discutie a mea am adus ofense vocatilor.
am fost deja la procuror pe data de 09.06.2008 mi-a aratat dosarul ,i-am prezentat regretele de rigoare(ca sunt la facultate la taxa si am o situatie mai speciala cu parintii ca nu mi-au dat bani eu nu am putut face rost de ei si daca nu plateam urma sa fiu exmatriculat ..) si la sf ma rugat sa ii aduc o adeverinta din care sa rtezulte ca sunt student .si in incheiere mi-a zis ca am sa primesc acasa restul.acum ma gandesc poate fi vb de o amenda sau de chemare in instanta.acum din experienta dvs in functie de timpul dintre prezentarea mea la procuror si pana azi e posibil sa primesc amenda in sensu ca daca era vb de o amenda aceasta venea rpd acasa sau daca e vb de trim in judecata mai este nev de indeplinirea unor formalitati si prin urmare trecerea timpului???adica inca nu mi-a venit acasa dar se poate afla de pe acum in functie de trecerea timpului cam ce ma asteapta (adica este o regula nescrisa de genu daca era sa-ti dea amenda vine cam in o saptamana daca te trim in judecata cam in o luna )?
nu le-am achitat dar le-au recuperat ca m-au prins cu ele asupra mea si le-am restituit.nu stiu daca s-a constituit parte civila.pai are vreo inmportanta?schimba cumva datele problemei???lasa un nr de tel poate vb .
si inca ceva daac imi iau avocat in ce sens ar putea sa ma ajute caci din cate am vazut cea mai probabila sentinta este suspendarea conditionata.ar putea sa obtina doar o amenda??
eu am mai citit p forum cazuri similare si sentinta a fost o amenda.nu stiu d c l mine imi vine citatie si singurele solutii ramase sunt suspendarea sau chiar inchsoarea.luni sunt chemat la parchet in urma primei citatii.nu s-ar putea ca atunci cand am sa ma prezint sa imi comunice neinceperea urmaririi penale??
Buna ziua.Acum cateva luni am furat din Carfur niste cartuse in valoare de 8,8 milioane,in urma caruia am fost prins si dus la sectie pentruu declaratii.Nu asm mai avut problrme cu legea ,nu am cazier ,iar astazi mi-a venit o citatie prin care sunt chemat la Parchet conform art 208 alin 1-209 alin 1 lit. e.Acum as vrea sa stiu ce solutii sunt:amenda,pedeapsa cu suspendare si cazier sau chiar inchisoare.Si daca este utila prezenta unui avocat in acest caz ,adica la audiere,in sensul ca daca prin aceasta citatie mi-au ramas doar ultimele 2 variante mentionate mai sus ,prezenta acestuia poate sa ma conduca la o amenda .Va multumesc .