avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Activitate GenuEu

Activitate GenuEu

Pot iesi in parcarea blocului ca sa "mesteresc" cate ceva la autoturism?
In ideea de a petrece ceva timp in afara apartamentului. Banuiesc ca imi este interziz, dar doresc confirmare de posibilitate.
Răspuns la discuția Neridicare talon pensie
Postasul meu nu imi poate, sau nu vrea sa introduca cuponul la cutia postala, sau pe sub usa, pentru ca are nevoie de semnatura pe formular
Răspuns la discuția Cine e vinovat?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am inteles ce vreti sa imi spuneti.
Am sa incerc sa procedez asa, ca sa nu mai am discutii.
Multumesc inca odata pentru sfaturile bune.
O zi buna si...
La Multi Ani, Romania!
La multi Ani, romani!
Răspuns la discuția Cine e vinovat?
Multumest mult pentru raspunsul pertinent.
Asa am considerat si eu si consider ca este exact asa cum ati sugerat si dvs. Adica mai multa atentie din partea ambilor conlocuitori.
P.S. Va dau dreptate cu privire la prelungirea tevii, dar imi este foarte greu accesibila, in cazul meu, datorita configuratiei balconului.
Discuție Cine e vinovat?
Proprietarul unui apartament de la etaj superior este obligat sa "protejeze" rufele puse la uscat de proprietarul apartametului de la etaj inferior?
Mentionez ca rufele sunt puse pe sarma din afara balustradei balconului.
Balconul etajului inferior este inchis, iar cel de la nivelul superior este deschis si necesita spalare la nevoie. Apa se scurge printr-o extensie de cca 30 cm., dar poate ajunge si pe rufele expuse in afara balustradei balconului de la etaj inferior. Nu se mai poate prelungii teava de scurgere caci devine prea lunga si nu isi suporta greutatea proprie sau a zapezii.