avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ordonante militara 3
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ordonante militara 3

Pot iesi in parcarea blocului ca sa "mesteresc" cate ceva la autoturism?
In ideea de a petrece ceva timp in afara apartamentului. Banuiesc ca imi este interziz, dar doresc confirmare de posibilitate.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 19:16, 8 Aprilie 2020
Bifați in declarația pe propria răspundere nr. 5, activitate fizică individuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizari activitati la sediul soc. aflat intr-un apartament Victorius Victorius Buna seara, Sediul social al unei firme este intr-un apartament al unui bloc. Nu are sedii secundare si puncte de lucru. In acest caz care dintre activitati ... (vezi toată discuția)
Cel care mi-a lovit mașina în parcarea unui mall a spus, la constatări, că eu sunt de vină. cum se rezolvă problema cu asigurările? Vîrva Claudiu Vîrva Claudiu Buna de 2 sapt am avut un accident in care eu am fost partea vatamata am facut amiabila iar la constatari domnul a declarat ca eu sunt de vina.Accidentul sa ... (vezi toată discuția)
Parti comune intr-o scara de bloc andreiantonescu andreiantonescu Buna ziua! As avea si eu cateva intrebari legate de partile comune dintr-o scara de bloc. Mentionez ca blocul din care fac parte este constituit intr-o ... (vezi toată discuția)