avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Activitate eddygont

Activitate eddygont

Răspuns la discuția Accessorii Dacia
Este vorba de unul din accesoriile din catalogul lor pe care nu-l gasesc in alta parte.
Singurul contract este un ante-contract reprezentand avansul

Buna ziua,

Pe data de 19 Septembrie 2019 eu am achitat suma de 1600Ron reprezentand avans pentru un accesoriu Dacia.
In prima faza au dat comanda de produsul gresit si la lungi insistente sa verifice codul de produs sa se asigure ca este modelul gresit au realizat si ei ca este vorba de un produs gresit si trebuie recomandat.
Tot eu a trebuit sa le gasesc in sistemul lor codul de produs si sa dea comanda de produsul corect.
Acum a aparut si partea a 2a a problemei - produsul nu "era pe stoc" si trebuia adus din Franta. - Raspuns primit dupa mai multe apeluri la Vocea Clientului.
Saptamana trecuta am primit raspuns de la dealer cum ca produsul va fi livrat saptamana aceasta.
Am sunat azi sa vad statusul livrarii si acum iar sunt taraganat cum ca produsul va ajunge saptamana viitoare.
De 3 luni deja se tot lungeste treaba asta.
Sa fac plangere la OPC sau ce sa fac pentru bataia asta de joc? Si cu atat mai mult cu cat ei vand accesorii pe care nu sunt in stare sa le livreze (3 luni de asteptare!).
Are vreun rost sa vorbesc cu un avocat pentru situatia asta?

Va multumesc foarte mult.
Răspuns la discuția Litigiu RDS
Va multumesc foarte mult pentru informatiile furnizate!
Răspuns la discuția Litigiu RDS
Bun...si acum vine o a 2a intrebare. Eu trebuie sa am mutatie/viza de flotant ca sa pot face o plangere pentru asa ceva? Presupun ca risc sa fiu amendat daca nu?
Discuție Litigiu RDS
Buna ziua,

In luna aprilie eu si prietena mea ne-am mutat din vechea locatie la o noua locatie, ambele fiind in Bucuresti.
In urma acestui proces o echipa RDS a venit la noi sa ne conecteze noua locatie la reteaua lor.
In momentul cand au instalat internetul eu deja aveam ONT-ul (modemul pentru netul de 1000Mbps) de la vechea locatie si cand le-am zis ca nu-mi trebuie altul baietii care au venit la instalare mi-au spus ca nu se mai foloseste asa ceva si ca trebuie sa le dau acel ONT si sa-l iau pe cel nou cu care au venit ei.
Zis si facut.
Singura foaie pe care o am de la aces proces este contractul cu mutatia.
Cu stupoare am aflat acum 2 saptamani ca eu in momentul de fata figurez cu 2 ONT-uri (cel vechi luat de instalatori si cel nou) in baza lor de date.
Am facut sesizare si azi am primit raspuns de la ei ca daca nu am nicio foaie data de ei inseamna ca nu le-am dat niciun ONT si mai mult au si vorbit cu acea echipa si ei au negat faptul cum ca ar fi luat vreun ONT de la mine.
Mi s-a spus ca voi fi nevoie sa le platesc 300euro pentru acel ONT care ei nu l-au declarat ca luat e la mine.

Ce pot face in aceasta situatie? Cum pot sa procedez? Sa le intentez proces? Am vreo sansa de izbanda?
Singura persoana care a mai fost prezenta la instalare este prietena mea care este singura martora in afara de mine la aceasta situatie.