avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Activitate avoc_manu

Activitate avoc_manu

Răspuns la discuția SNG 2011
Servus, Mihaela!
Si eu vreau sa sustin examenul la Sng anul viitor...dar cred ca pentru alte informatii privind examenul de anul viitor ar trebui sa infiintam un nou subiect SNG 2012:)
Eu mi-am achizitionat codurile de proceduri reactualizate si am inceput sa citesc, dar nu intr-un ritm foarte alert.
Tinem legatura!
Felicitari celor admisi in acest an!
O zi frumoasa,Mihaela!
Răspuns la discuția SNG 2011
Va multumesc.
Răspuns la discuția SNG 2011
Imi spuneti si mie, va rog, ce fel de subiecte au fost in acest an? Sinteza si grile? Daca se poate, as dori subiectele de la fiecare materie. Doresc sa sustin acest examen anul viitor, pentru ca in acest an nu a fost posibil. Va multumesc mult.
Răspuns la discuția Vechime in munca
Multumesc pentru raspuns
Dragi colegi,
as vrea sa va intreb daca perioada de crestere a copilului pana la 2 ani e considerata vechime in munca? Sunt consilier juridic, am intrat in concediul pentru cresterea copilului pana la 2 ani in luna martie a.c. si as vrea sa stiu daca si acesti 2 ani sunt asimilati vechimii in munca pe postul de jurist?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Dragi colegi....nu stiti cum va fi examenul?grila sau sinteza?
Cred ca sunteti de acord cu mine ca ne-ar ajuta sa stim modalitatea in care se va da examenul...eu,cel putin intr-un fel invat pt sinteza si alt stil e pt grila...oricum ar fi,trebuie sa inveti#-o
Mai sustine cineva examenul la Baroul Cluj?
Va doresc spor la invatat.
multumesc.
Sunt consilier juridic la o societate comerciala din luna noiembrie,in Cluj, imi place foarte mult ceea ce fac, intr-un timp scurt am invatat foarte multe lucruri..ca urmare, teoria e una, practica alta.
Obiectul de activitate al acestei firme este distributia de alimente si bauturi alcoolice in principal(en-gros)..exista puncte de lucru cu obiect de activitate secundar gen activitati imobiliare, turistice, hoteliere, service auto,etc...e o firma cu domeniu de activitate extins.
Acum trebuie radiat un punct de lucru de pe o adresa, fiindca se muta la alta adresa..nu se schimba obiectul de activitate, doar adresa...va intreb,cum se procedeaza?Ce acte trebuie inregistrate la registrul comertului?
In legatura cu analizele medicale pt.angajati, acestea sunt obligatoriu indeplinite de un centru medical de medicina muncii cu care societatea are un contract sau au devenit facultative, in sensul in care fiecare angajat isi face analizele pe cont propriu?Am auzit variate opinii...
Va multumesc anticipat si va doresc mult succes!
Manuela
Răspuns la discuția examen barou 2009
Stimati colegi, v-ati apucat de invatat?
Eu voi incerca anul acesta a doua oara si sper sa fie cu norocX-(.
Mult succes tuturor!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
Sustine cineva examenul la barou in Buzau?
Mult succes tuturor!