Sunt consilier juridic la o societate comerciala din luna noiembrie,in Cluj, imi place foarte mult ceea ce fac, intr-un timp scurt am invatat foarte multe lucruri..ca urmare, teoria e una, practica alta.
Obiectul de activitate al acestei firme este distributia de alimente si bauturi alcoolice in principal(en-gros)..exista puncte de lucru cu obiect de activitate secundar gen activitati imobiliare, turistice, hoteliere, service auto,etc...e o firma cu domeniu de activitate extins.
Acum trebuie radiat un punct de lucru de pe o adresa, fiindca se muta la alta adresa..nu se schimba obiectul de activitate, doar adresa...va intreb,cum se procedeaza?Ce acte trebuie inregistrate la registrul comertului?
In legatura cu analizele medicale pt.angajati, acestea sunt obligatoriu indeplinite de un centru medical de medicina muncii cu care societatea are un contract sau au devenit facultative, in sensul in care fiecare angajat isi face analizele pe cont propriu?Am auzit variate opinii...
Va multumesc anticipat si va doresc mult succes!
Manuela
Activitate firma
malis
Societatea la care lucrez are ca obiect principal de activitate comert en-gros utilaje si mai are mai multe obiecte secundare de activitate.Acum as vrea sa-i ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat
kamy_nora
Buna ziua,
O fima de distributie care are ca obiect de activitate principala (CAEN 4639) comert [b]cu ridicata[/b] nespecializat de produse alimentare, ... (vezi toată discuția)