avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate lauricka16

Activitate lauricka16

Răspuns la discuția poprire
si inca o intrebare,pentru cardul de 500 de lei odata ce se acopera din proprire o sa-mi blocheze doar 1/3 din venitul net?
si o data ce imi face proprirea trebuie sa scot restul de bani direct de la ghiseul bancii sau pot dupa card direct de la bancomant
si nu am nici o sansa sa fac o intelegere cu executorul,si ar putea sa ma dea afara de la munca din cauza asta?
nu voi plati doar pana se acopera creditul,cum toata viata?si as putea sa fac ointelegere cu executorul sa platesc intr-un cont in rate ? si in cat timp se va opri din salariu daca astazi se reziliaza contractele de credit?
Discuție poprire
imi explica si mie cineva ca la prosti ce inseamna o executare silita daca eu nu am nimic pe numele meu decat contul de salariu pe care il primesc pe card la banca de 1500 de lei,am fost anuntata ca voi fi executata silit pentru un credit si un card de credit (cardul in valoare de 500 de lei),creditul in valoare de 23000 de lei
Discuție poprire
daca sunt executatata silit ,poate sa opreasca aceeasi suma de 2 ori intr-o luna?
Răspuns la discuția credite
nu am nimic pe numele meu,stau cu parintii presupun ca nu au ce sa faca nu?
Discuție credite
buna ziua,tocmai am primit un telefon ca se va rezilia contractul de credit cu banca,acum intrebarea mea este cand va incepe sa-mi puna proprire pe salariu,ar pute de luni sa imi blocheze cardul?
Răspuns la discuția credite
buna ziua,tocmai am primit un telefon ca se va rezilia contractul de credit cu banca,acum intrebarea mea este cand va incepe sa-mi puna proprire pe salariu,ar pute de luni sa imi blocheze cardul?
Răspuns la discuția executare silita
multumesc pentru raspuns