buna ziua,
as avea si eu nevoie de niste informatii
de 3 luni de zile nu am mai platit ratele la creditul de nevoi personale pe care le am la banca piraeus,m-au contactat telefonic si mi-au spus ca o sa demareze procedurile de executare silita(nu prin firma de recuperari, ci banca o sa ma dea in judecata),eu nu am nimic pe numele meu,locuiesc in apartamentul parintilor,am doar cardul de salaiu de la banca transilvania.
intrebarea mea este daca au ce sa-mi faca?Au dreptul sa vina la usa parintilor si sa i-a ceva din casa sau imi pune oprire doar pe salariu?
va multumesc
Executarea silita se poate dispune strict pe bunurile in evidenta debitorului
Incazul mentionat de dvs se poate dispune poprire pe 1/3 din drepturile salariale
buna ziua,tocmai am primit un telefon ca se va rezilia contractul de credit cu banca,acum intrebarea mea este cand va incepe sa-mi puna proprire pe salariu,ar pute de luni sa imi blocheze cardul?
Executare silita
lauricka16
as vrea sa stiu si eu ce inseamna proprirea pe salariu,daca am salariu pe card,imi blocheaza cardul sau ce se intampla,am un salariu de 1500 net,cat poate ... (vezi toată discuția)
Datorie banca
nicolas25
buna ziua. in 2009 am facut o descoperire de card la banca transilvania in valoare de 5000 de lei. n-am reusit sa achit pana in acest moment si acum mi sa ... (vezi toată discuția)