avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credite
Discuție deschisă în Executare silită

credite

buna ziua,
as avea si eu nevoie de niste informatii

de 3 luni de zile nu am mai platit ratele la creditul de nevoi personale pe care le am la banca piraeus,m-au contactat telefonic si mi-au spus ca o sa demareze procedurile de executare silita(nu prin firma de recuperari, ci banca o sa ma dea in judecata),eu nu am nimic pe numele meu,locuiesc in apartamentul parintilor,am doar cardul de salaiu de la banca transilvania.
intrebarea mea este daca au ce sa-mi faca?Au dreptul sa vina la usa parintilor si sa i-a ceva din casa sau imi pune oprire doar pe salariu?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: lauricka16 , utilizator 16:38, 31 Iulie 2015
Executarea silita se poate dispune strict pe bunurile in evidenta debitorului
Incazul mentionat de dvs se poate dispune poprire pe 1/3 din drepturile salariale
buna ziua,tocmai am primit un telefon ca se va rezilia contractul de credit cu banca,acum intrebarea mea este cand va incepe sa-mi puna proprire pe salariu,ar pute de luni sa imi blocheze cardul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita lauricka16 lauricka16 as vrea sa stiu si eu ce inseamna proprirea pe salariu,daca am salariu pe card,imi blocheaza cardul sau ce se intampla,am un salariu de 1500 net,cat poate ... (vezi toată discuția)
Datorie banca nicolas25 nicolas25 buna ziua. in 2009 am facut o descoperire de card la banca transilvania in valoare de 5000 de lei. n-am reusit sa achit pana in acest moment si acum mi sa ... (vezi toată discuția)
Debitor fara venituri si bunuri,ce se intimpla cu codebitorii daca au proprietati? 2740801520027 2740801520027 buna ziua,am un credit de nevoi personale in valoare de 18000 ron,ca sa il pot lua am avut nevoie in anul 2007 de trei codebitori (sotul si parinti mei).am ... (vezi toată discuția)