avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

as vrea sa stiu si eu ce inseamna proprirea pe salariu,daca am salariu pe card,imi blocheaza cardul sau ce se intampla,am un salariu de 1500 net,cat poate sa-mi opreasca
Cel mai recent răspuns: lauricka16 , utilizator 16:29, 31 Iulie 2015
Se va popri suma de 500 lei pentru o singură urmărire silită sau 750 lei pentru mai multe. Se va bloca și cardul. Va trebui să mergeți la bancă să ridicați cash diferența de 2/3 respectiv 1/2.
si in cat timp se va face oprirea aceasta,deocamdata n-am primit nimic acasa,doar telefoane cu amenintari ca ma vor da in judecata
Nu există niciun indiciu în funcție de carre să vă pot da un răspuns la această întrebare. Dacă vor să vă execute, nu ar trebui să dureze prea mult până să înceapă efectiv executarea silită.
buna ziua,tocmai am primit un telefon ca se va rezilia contractul de credit cu banca,acum intrebarea mea este cand va incepe sa-mi puna proprire pe salariu,ar pute de luni sa imi blocheze cardul?
Nu. Vor mai trece cam 2 săptămâni până la blocarea contului prin poprire.

Alte discuții în legătură

Poprire lauricka16 lauricka16 imi explica si mie cineva ca la prosti ce inseamna o executare silita daca eu nu am nimic pe numele meu decat contul de salariu pe care il primesc pe card la ... (vezi toată discuția)
Credite lauricka16 lauricka16 buna ziua, as avea si eu nevoie de niste informatii de 3 luni de zile nu am mai platit ratele la creditul de nevoi personale pe care le am la banca ... (vezi toată discuția)
Poprire Xm3n Xm3n Trebuie sa fiu anuntat cind incepe poprirea?o firma recuperatoare poate vinde creanta mai departe? (vezi toată discuția)