avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1413 soluții astăzi
Forum Activitate ginaonu

Activitate ginaonu

Multumesc, dar am numai adresa imobilului. Acolo trebuie mai multe informatii. Voiam un site sigur,avand ca informatie doar adresa.

romibaro a scris:

intrati pe site la ancpi, puteti cumpara online un extras

Buna seara, va rog, ma intereseaza un extras de carte funciara.As dori sa aflu online.Stiu doar adresa imobilului, Vreau sa aflu daca parintii mei au vandut casa , Multumesc!
Răspuns la discuția buletin expirat
Cat timp este valabil buletinul ,de la data la care a expirat?(in aceasta situatie de Corona)
Răspuns la discuția buletin sau pasaport?
Multumesc! Si daca imi fac pasaport crds,pot semna contractul casei cumparata in Romania?
Răspuns la discuția buletin sau pasaport?
Sau este posibil daca imi schimb pasaportul, cu adresa din Germania?
Răspuns la discuția buletin sau pasaport?
Multumesc,dar buletinul nu stiu unde trebuie sa -l fac,deorece nu mai am nicio adresa in Romania. Nu pot sa-l mai fac la vechea adresa.
Buna seara! Eu locuiesc in Germania si am buletinul expirat din data de 01.01.2020,in schimb am pasaport romanesc. Am cumparat o casa in Romania impreuna cu fiul meu ,dar nu am putut finaliza contractul din cauza situatiei actuale. M-ar interesa,cand o sa pot veni,daca pot sa semnez contractul doar cu pasaportul. Multumesc!
Răspuns la discuția buletin expirat
Multumesc,dar cu ce adresa,ma scuzati ,ca nu are decat un precontract la adresa la care locuieste acum. Si inca ceva,poate merge in aceasta perioada la sectia de politie? Oare functioneaza aceste birouri?
Discuție buletin expirat
Buna seara! Baiatul meu(25 ani) are buletinul expirat din data de 22 aprilie 2020. Problema este ca nu are adresa unde sa-l faca.Locuinta in care sta nu a fost achitata integral si contractul casei automat nu este pe numele nostru. Solutii...sa-l ia cineva in spatiu,exclus,deoarece nu are cine. Ce sfaturi imi puteti da? Se poate face ceva provizoriu,pana se rezolva cu actele casei,mai ales ca are nevoie de buletin( este student si urmeaza examenele). Multumesc !
Răspuns la discuția buletin expirat
multumesc!