avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buletin expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buletin expirat

Buna seara! Baiatul meu(25 ani) are buletinul expirat din data de 22 aprilie 2020. Problema este ca nu are adresa unde sa-l faca.Locuinta in care sta nu a fost achitata integral si contractul casei automat nu este pe numele nostru. Solutii...sa-l ia cineva in spatiu,exclus,deoarece nu are cine. Ce sfaturi imi puteti da? Se poate face ceva provizoriu,pana se rezolva cu actele casei,mai ales ca are nevoie de buletin( este student si urmeaza examenele). Multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:25, 14 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
isi poate face carte de identitate provizorie.
Multumesc,dar cu ce adresa,ma scuzati ,ca nu are decat un precontract la adresa la care locuieste acum. Si inca ceva,poate merge in aceasta perioada la sectia de politie? Oare functioneaza aceste birouri?
Ultima modificare: Luni, 4 Mai 2020
ginaonu, utilizator
acest răspuns util
Cu adresa la care sta efectiv.
Pana la finalul starii de urgenta, actele sunt valabile, deci nu va merge acuma la ghiseu,
Cat timp este valabil buletinul ,de la data la care a expirat?(in aceasta situatie de Corona)
acest răspuns util
e valabil pe perioada starii de urgenta si aveti termen sa il schimbati, 90 de zile, asta nu inseamna ca va puteti folosi de el la incheierea actului, adica nu cred, puteti intreba notarul..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poza la schimbarea buletinului adusa in format electronic de persoana in cauza(refuza sa o faca la ghiseu/centru) Bluebl Bluebl Am o cunostinta care tot amana sa-si schimbe buletinul pentru ca nu vrea sa-si faca poza la ghiseu deoarece cosidera ca in acea circumstanta i s-ar afecta ... (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu pentru luare în spatiu Annett Annett Am o cunostinta care vrea sa se mute cu chirie. Problema e ca ii expira buletinul și nu mai poate avea vechea adresa de domiciliu. Vreau sa o ajut cu ... (vezi toată discuția)
Daca imi expira cartea de identitate dar locuinta unde stau este ... Alejandro1 Alejandro1 Daca imi expira cartea de identitate dar locuinta unde stau este pe numele tatalui care a decedat si nu am timpul necesar pentru a face succesiunea,exista ... (vezi toată discuția)