Vă mulțumesc pentru răspuns .
Ați putea să îmi spuneți, va rog, legat de cheltuielile de judecată dacă va trebui sa le achit sau nu și care ar putea fi suma?
Buna ziua,
La începutul lunii iunie a acestui an am depus plângere la poliție împotriva fostului soț (am divorțat acum 2 ani, ulterior ne am împăcat și locuiam împreună, dar nu ne am recăsătorit) pentru violenta și distrugerea bunurilor din apartamentul in care locuiam cu chirie, prin urmare i s-au deschis doua dosare penale.
Ulterior, s a emis și un ordin de protecție , valabil până în luna septembrie.
Nu doresc sa prelungesc ordinul și aș dori să retrag plângerea, faptele săvârșite au fost pe fondul consumului de alcool și alte substanțe, pentru care a fost și internat și urmează și în prezent tratament, in mod normal nu este un om violent și nu au existat alte întâmplări de genul acesta în trecut .
Nu ne am împăcat și nici nu o vom face, însă este totuși tatăl copilului meu și nu vreau sa ii fac rău, să isi poată vedea de viață în continuare și să se poată angaja oriunde , ceea ce este dificil cu doua dosare penale .
Cum pot retrage plângerea și dacă va trebui să achit cheltuieli de judecată, care ar putea fi suma aproximativa ? Momentan nu a ajuns la procuror , abia am fost chemați din nou amândoi pentru declarații la secția de poliție.
Vă mulțumesc
Buna ziua,
Bunicii soțului meu au actul casei din 1974 , în care numărul apartamentului este trecut corect, si anume 87. În 1992 a fost eliberat un titlu de proprietate de către Administrația Financiara , în care numărul apartamentului este gresit, este scris 67 . Pana acum nu au sesizat greseala, am sunat la primăria sectorului 2 și acolo mi s a spus că ei nu se ocupa de asta, sa sun la Anaf deoarece ei au eliberat actul in 1992. De la Anaf mi se spune sa sun la primărie .... din ce am mai auzit , ar fi o posibilitate sa se modifice titlul de proprietate la Cartea Funciară. Întrebarea mea este : daca apartamentul nu are cadastrul facut și nici intabularea, se poate modifica titlul de proprietate ?
Si a doua intrebare, poate nu este site ul potrivit pentru aceasta : urmează să nasc si noul meu buletin a fost eliberat astazi pe adresa din titlul de proprietate (cel gresit, asa au sesizat eroarea), la naștere poate exista vreo problema daca adresa mea este la ap 67 si a soțului la ap 87? Sau nu conteaza daca adresele sunt diferite , copilul se trece pe numele amândurora?
Va mulțumesc !